fredag 11. november 2016

Grublis for november - Clean and simple

Denne månedens grublis er Clean and simple. Vi vil derfor se et prosjekt i denne stilen, for noen ganger er jo det enkleste ofte det beste.


Med oss på denne grublisen har vi Global Hobby og Kunst, og sammen med dem gir vi en heldig vinner disse flotte produktene fra Staz og Marianne design;


Frist for å delta er 6. desember 20.00Reglene for deltakelse finner du her.


Jeg har brettet en mini eksplosjonsboks og dekorert den i clean and simple-stil. Selve boksen er brettet av Papicolor metallic hvit kartong. Denne kartongen liker jeg godt da den er fin å bruke i ScorePal. Den er ikke sprø som noen andre kartonger kan være, slik at den kan scores grundig uten å sprekke.Mønsterarkene er fra Papirdesign. Herlige farger og flott tilpasset konfirmant. Kjære konfirmant er stanset ut i hvit mosegummi med dies fra Papirdesign. Båndet jeg har brukt lags kantene på lokket er også derfra.

Firkantene med sømpreging er stanset ut med dies fra Marianne Design; CR1359 Stitched Passepartouts squares. Stanset ut i Papicolor metallic hvit kartong. Dette kommer ikke så godt frem på bildene, men den har en flott perlemorglitrende overflate.
Jeg har laget en veldig clean and simple-LO. Jeg har valgt å holde LOen meget enkel og med få elementer. Chipboarden jeg har brukt er fra Scrapiniec. Teksten er farget med sprayer fra Marabu som forhandles av Global Hobby og Kunst.

Jeg har laget et posekort i CAS-stil med mønsterark fra Marianne Design. Motivet er "lånt" fra pinterest, og doilien bak motivet er stanset ut med en dies fra Sizzix.  Tekststempel og dotter er fra Papirdesign

Jeg har laget et enkelt herrekort med et lekkert mønsterark fra Papirdesign, knapper, sløyfe fra Sizzix som Global Hobby og Kunst er forhandler for, samt stempel fra Papirdesign.

To CAS kort, i samme stil. Jeg har brukt rester av et Studiolight ark, som bare var for fint til å kassere. Jeg har brukt hvit kartong fra Papircolor som base, og så har jeg brukt sort kartong kant rundt både mønsterpanel og tekstmotiv. Den er fra Kort og Godt, og det samme er "Gratulerer" trykket. Bak tekstene har jeg brukt 3D limputer fra Hobby & Crafting Fun, for å løfte korte litt.

 

Produkter fra produsenter som Papicolor, Studiolight, Hobby & Crafting Fun, Sizzix, Marabu og Marianne Design forhandles gjennom Global Hobby og Kunst.

Katrine:
På mitt CAS bidrag har jeg valgt å ikke bruke noe mønsterark, kun kartong fra Papicolor. Bladene fra I Am Roses kommer helt hvite, men jeg har valgt å dyppe dem i Marabu Art Spray i ulike farger og deretter hengt dem på en snor sammen med en uglecharm fra Din Fantasi. Teksten er fra en Kort&Godt stempelplate.

Marabu Art Spray fargene jeg har brukt f.v: Silver, enzian, sky blue, caribbean blue og petrol.
Panelet er festet til kortbasen med 3d puter fra Scrapbook Adhesives.3 kommentarer:

 1. Flott grublis-oppgave! :) Passer i disse tider ;) :)
  Også så fine inspirasjonsbidrag.....får alltid lyst til å sette meg å scrappe når jeg ser hva dere lager :)

  SvarSlett
 2. Great theme. Hope to join a project or two. Hugz

  SvarSlett
 3. Takk for fin oppgave. CAS er skikkelig moro! :)

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.