fredag 18. november 2016

Julekort


Det er jo snart jul og det er virkelig koselig å lage julekort som en del av juleforberedelsene. 


Kristin: 
På dette kortet har jeg brukt papir fra Papirdesign. Motivet er fra Studiolight og det lille postkortet bak motivet er fra Kristie Art Design. Teksten er en die fra Papirdesign og den er stanset ut i mosegummi.


På dette kortet har jeg brukt ark fra Papirdesign som bakgrunn. Det er så dekorativt i seg selv at jeg kun har pyntet det med litt glitter paste fra Creative Expressions. Motivet er fra Studiolight. Teksten er en die fra Papirdesign og den er stanset ut i mosegummi.

Dette er et skikkelig Papirdesign-kort, for alle elementene her er derfra. Bakgrunnsarket er fra årets juleserie, og snømannen er også fra et av årets juleark. Teksten er stanset ut av en Papirdesign-die i mosegummi. Blomstene og buttonen er også fra Papirdesign.

Jeg elsker de lekre tre-diesene fra Papirdesign og jeg hadde lyst til å lage et kort hvor trærne var i fokus. Teksten er også en die fra Papirdesign, og den er stanset ut i mosegummi.


Her er de samme trærne stanset ut i gull bølgepapp og deretter gitt et lite "snølag" på toppen. Bakgrunnsarket er fra Papirdesign, og teksten er en die ra Papirdesign stanset ut i mosegummi.

På dette kortet har jeg også brukt et koselig julemotiv fra  Kristie Art Design.

Produkter fra Studiolight og mosegummi forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.


Wenche: 
Et kanskje litt utradisjonelt kort fra meg. 


Den herlige North Pole-diesen jeg har brukt i senter på dette kortet er fra vår nye samarbeidspartner Kulricke, North Pole Air Mail Stanze

Mønsterarkene er fra Studiolight. Trær stanset ut med dies fra Marianne Design, -CR1287 TINYS PINETREES.

Gledelig jul er tekstripe fra mønsterark fra Papirdesign


Produkter fra Studiolight og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.


1 kommentar:

  1. Åhh...så mange flotte og koselige julekort....og her sitter jeg på jobben og får ikke gjort en shit med det....hihi....jeg vil hjem å scrappe :P hihi :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.