onsdag 30. november 2016

Staffelikommode til brudeparet

Hei! I dag vil jeg vise frem en staffelikommode laget til et brudepar i sommer. Jeg synes det er veldig gøy å lage litt mer ut av det enn et vanlig kort når det er til slike store anledninger, og koser meg med prosjektene selv om det er litt mer pirk. Jeg har brukt malen til Elin Venge som utgangspunkt for prosjektet.

Jeg har brukt mønsterark i rosa og grått fra Papirdesign, kartongen er perlemorkartong med fin shimmer fra Papicolor. Topp og bunnplate er forsterket med tykkere papp.

Motivet er enkelt og greit her en kjempesjarmerende chipboard fra Wycinanka. Bak den har jeg stanset ut en lekker doily med en Sizzix die. Kantene på enkelte av panelene er embosset i fargen metallic silver.

Blomstene er fra I Am Roses, og de er festet med 3d-dodz til prosjektet. Litt finmasket tyll under gir det lille ekstra. Hjertecharm fra Din Fantasi.

Skuffens håndtak er en sløyfe jeg har brettet av mønsterpapir og festet med en brad.

Nedi skuffen har jeg pyntet enkelt med en flott stempeltekst fra kaBoks. Den samme hjertecharmen fra Din Fantasi går igjen her.

Nedi skuffen ligger det et lite kort. Teksten er en die fra Papirdesign, stanset ut i grå mosegummi for så å bli sprayet med Marabu art spray i fargen silver. De samme pynteelementene går igjen, også her.

Ønsker dere alle en kjempefin dag!

2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.