tirsdag 22. november 2016

Mer inspirasjon til CAS-grublisen

Jeg synes det er gøy å utfordre meg selv litt og november-grublisen her hos Scrappelyst har fått meg til å gjøre nettopp det. Oppgaven er Clean and Simple, og det er en stil jeg ikke lager mye i. Selvom jeg føler jeg ikke mestrer det særlig bra, er det gøy å prøve seg. Jeg har derfor laget ennå et kort som ble ganske clean and simple. 

På kortet har jeg brukt mønsterark fra Studiolight, ramme-die (firkanter) fra Marianne Design og stempel fra Papirdesign


Jeg, som Kristin, synes det er gøy å utfordre meg litt i ny og ne. Clean and simple, man skulle tro det var kjempelett, men for meg er hele stilen fortsatt et mysterium. Det å finne rett forhold mellom "white space" og detaljer kan være ganske så utfordrende. 

Her har jeg laget en liten serie med julekort.

Den hvite kartongen er fra Papicolor, og det fremste panelet har fått falsk søm langs kanten. Mønsterarket er fra Papirdesign. På to av kortene har jeg limt fast en stor stjerne i bark og knyttet rundt en sløyfe i tynn hyssing. Fine tekststriper fra Papirdesign har jeg limt fast under sløyfen.

Et smalere kort med et lite barkehjerte som pynt.


Det er fortsatt tid til å bli med på grublisen vår, og vi håper at vi får se akkurat ditt bidrag!


Produkter fra Marianne Design, Studiolight og Papicolor forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst.

HER kan du finne din nærmeste forhandler.4 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.