torsdag 17. november 2016

Mer inspirasjon til november utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Min tekst ble et stempel fra Kort og Godt. Med en så dekorativ tekst trengs ikke mye pynt i tillegg. Kort og Godt har også produsert rammedies som passer perfekt til tekststemplene, og jeg har benyttet denne på dette kortet:


Kortet er brettet dobbelt med hvit kartong fra Papicolor. Chipboardshjørner fra Wycinanka. nederst i høyre hjørne har jeg festet en metallcharm formet som en smokk. Denne er fra Din Fantasi.


Jeg valgte å lage en LO til denne utfordringen. Selv om bildet er stort, så føler jeg at titlene og teksten kommer mest i fokus. LO'en er fra en MC tur som Susanne og pappan hennes var på,så derfor har jeg latt Susanne skrive om turen selv. Mønsterark er fra Papirdesign. Titlene og nettingchipboarden er fra Scrapiniec. De små søte sommerfuglene er en dies fra Marianne Design.


Katrine:
Det ble et julekort fra meg til denne utfordringen. Her er det en koselig tekst fra Papirdesign som er i fokus. Jeg har stemplet og embosset i hvitt på et sort tavleklistremerke. Jeg har brukt en hvit fargestift og strøket litt her og der på klistremerket for å få enda mer realistisk tavleutseende. Alle mønsterark er fra Papirdesign.

Motivet er festet med 3D puter fra Scrapbook Adhesives oppå en lekker chipboardramme fra Scrapiniec. Pyntet med nydelige julerøde blomster fra Papirdesign, de har fått noen lag med Marabu akryl mousse her og der.

Har knyttet en sløyfe i toppen av tagen som er oppi posen. I sløyfen har jeg festet en snøkrystall charms, samt en pitteliten kjempesøt bjelle fra Marianne Design.
Produkter fra Marabu og Marianne Design distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.
Jeg har laget et julekort med en nydelig juletekst fra Papirdesign i fokus.  Basen for kortet er kraftfarget kartong fra Papicolor, som føres av Global Hobby og Kunst. Mønsterarkene jeg har brukt er fra Papirdesign.  Blomster, kristtorndies, klistremerker og dotter er også fra Papirdesign. Chipboardrammen rundt teksten er fra Wycinanka. "Juleklem"-charms fra Kort og Godt og julebjeller fra Global Hobby og Kunst.


Inni kortet har jeg stanset ut en ramme med dies fra Papirdesign, og stemplet en tekst fra samme produsent.

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.