søndag 21. mai 2017

Herrekort

Hei! I dag kommer det herrekort som perler på en snor fra oss, 5 i tallet. I dag vil jeg vise to mannekort laget med digitale motiver og mønsterark. Når jeg bruker digitale mønsterark, pleier jeg skrive ut på skissepapir, og samle flere forskjellige mønsterark på ett A4-ark. Jeg skriver ikke ut mer enn jeg tror jeg trenger, så en "bit" med mønsterark skrives ikke ut større enn selve kortene jeg har tenkt å lage. Jeg har brukt digitale ark og motiv fra Kristie Art Design.


Stjernediesene kommer fra Papirdesign og Sizzix. JEg har i tillegg stemplet noen tekststriper fra stempelplata #med omtanke, fra Staz. "Gratulerer" er stanset ut i mosegummi, med dies fra Papirdesign. Mosegummi og produkter fra Staz og Sizzix forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst
Katrine: 

Jeg har klæsjet og klint med litt maling, og prøvd å gjøre kortene litt maskuline og røffe.

Mange av de samme produktene går igjen på alle kortene.
-Kartong fra Papicolor
-Ark og motiver fra Kristie Art Design, printet på glatt skissepapir.
De flotte motivene med flere finner du HER, og de tøffe arkene HER
-Sort Amsterdam akrylmaling
-sort hampsnøre og sorte tags


Første kort ut. Jeg har stemplet tekst (S-220) og stjerner (S-234) fra Kort&Godt på den sorte tagen og embosset. Tagen er knytt fast i snøret som går på tvers over toppen av kortet. Pyntet med diverse knapper og annen metallpynt. Stjernen har jeg streket opp med enamel accent fra Ranger.

Andre kort. Her er stempelteksten fra Papirdesign (PD 14920), de røde dottene kommer også derfra. Hjertet er streket opp med enamel accent.


Tredje og siste kort.  Stempeltekst fra Kort&Godt (M-339). Pyntet med Tim Holtz filmstripe og masse røde dotter fra Papirdesign. Her har jeg til og med lurt inn en sort satin-blomst, jeg har byttet ut blingen i midten med en skrue-brad.


Produkter fra Papicolor, Amsterdam og Creative Expressions distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere alle en flott dag!

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.