onsdag 10. mai 2017

LOer etter skisse #23

Hei og hopp! Vi har visst hatt veldig skissedilla i det siste, og denne gangen har vi brynet oss på LOskisse #23. Hele utvalget av LOskisser finner du i galleriet vårt HER.


Katrine:
Jeg har brukt mønsterark fra Papirdesign fra kolleksjonene "Mann er mann" og "Dagen er din".
Bakgrunnen grunnet jeg med clear gesso før jeg gikk løs med Amsterdam akrylmaling i fargen Brilliant Blue. Jeg påførte malingen med en spattel og lot det tørke godt. Så brukte jeg Marabu akryl mousse over en stensil før jeg til slutt stemplet litt hist og her med et mursteinstempel fra Marianne Design (CS0956).

Bak bildene har jeg bygget opp med tags, glassine bag, mønsterark, hvit bølgepap og diverse papirpynt.

Tittelen er satt sammen av bokstavklistremerker fra Papirdesign og to forskjellige typer thickers. Pyntet med sort sytråd, grå dotter fra Papirdesign og papirpynt fra 7 Dots Studio.

Hege:
Jeg liker veldig godt å bruke skisser som utgangspunkt når jeg scrapper LO, så da Katrine utfordret oss i teamet til å være med på å scrappe denne skissen, tok jeg selvfølgelig utfordringen.  Jeg har brukt mønsterark fra Studiolight, samt litt restepapir fra Papirdesign.  Før jeg monterte bilder og mønsterark "jobbet" jeg en del med bakgrunnen for å få frem den riktige stemningen. Jeg ønsket at LO-en skulle ose av vinter og kulde, men at man skulle skimte våren i det fjerne...

Jeg brukte først spatel og påførte litt hvit Akryl Mousse fra Marabu tilfeldig rundt på bakgrunnen. Etterpå sprayet jeg henholdsvi turkis (Caribbean Blue) og lilla (Lavender) Art Spray på en akrylkloss og dyttet akrylklossen mot bakgrunnen til jeg fikk ønsket resultat. Så fant jeg frem en stensil med snøflak og påførte Glitter Snow. Jeg laget "renninger" ved hjelp av enamel accent og stickles for å symbolisere snø/istapper. Bak bildene har jeg bygget opp med mønsterark, osteklut og chipboardrammer fra Scrapiniec.  Chipboardtekstene jeg har pyntet med er fra samme produsent.  Tittelen er klistremerker fra Papirdesign.  Jeg har pyntet med snøflak fra Marianne Design, stanset ut i mosegummi med glitter. Til slutt drysset jeg litt frantage og paljetter her og der, samt påførte litt stickles på chipboardpynten.


Produkter fra Amsterdam, Marabu, Marianne Design, samt paljetter og mosegummi distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.