lørdag 20. mai 2017

Søte gaveesker med en liten steg for steg

Hei! I dag vil jeg vise frem noen søte små gaveesker laget ved hjelp av dies fra Kulricke.
Kjempefine å bruke i stedet for godtepose til barnebursdag, til påskesnopet, som julekalender osv. Her finnes mange muligheter!


Slik ser diessettet fra Kulricke ut. I tillegg til selve boksen følger det med andre små figurer som man kan stanse ut vinduer med, eller lage små tags til å henge i toppen osv.

 For å lage esken må man stanse ut to stk. av denne. Jeg har brukt mønsterark fra Marianne Design på alle eskene mine.

Hvis du ønsker vindu så stanses det ut nå. Jeg ville ha vindu på begge sider av esken, mot hverandre slik at man kan se rett gjennom, derfor legger jeg begge de ferdistansede bitene oppå hverandre og stanser ut et rundt vindu gjennom begge samtidig. Dette for at vinduene skal være i lik høyde. For å sikre at alt ligger stødig når jeg kjører gjennom Big Shot Plusen, så fester jeg med litt washitape.

Deretter klipper jeg ut to passende firkanter av transparentark og limer på. Når det har tørket er esken klar til montering og pynting. Diesen lager fine brettekanter, så det går lekende lett å montere den.

Slik ble mine ferdig pyntede esker. Pyntet enkelt med søte små blomster fra I Am Roses, halvperler fra Staz og hamptråd. Siden mine esker skulle gies til barn valgte jeg å skrive ut navn og feste på, så blir det ikke noe krangling om hvilken som er hvem sin. Str. på esken er helt super til kinderegg som dere kanskje ser.

Produkter fra Marianne Design og Staz, samt Big Shot Plus fra Sizzix, distribuers i Norge av Global Hobby og Kunst.

Håper dere alle får en nydelig dag!

2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.