søndag 14. mai 2017

Utfordring fra Katrine

Noen ganger er det litt vanskelig å komme i gang med scrappingen. Da kan en utfordring være gøy for å få kreativiteten i sving.  Jeg har blitt utfordret av Katrine til å lage noe med utgangspunkt i et moodboard + en skisse.  Det var en spennende utfordring, som jeg selvfølgelig måtte prøve meg på :-)

Her ser dere utgangspunktet:Jeg lot meg inspirere av de lyse turkistonene og ferksenfargen i moodboardet. Sistnevnte er en farge jeg bruker veldig lite av til vanlig.  Jeg lot meg også inspirere av iskremen på bildet og fant frem et bilde av eldstemann som spiser is.  Bildet er tatt i påsken, og det var egentlig altfor kaldt til å spise is ute. 

Mønsterarket jeg har brukt som bakgrunn er et av mine favorittark fra Studiolight.  Jeg har brukt ulike medium på bakgrunnen for å få frem en litt "kald følelse".  Først hadde jeg på et tynt lag med hvit gesso i området rundt der jeg ønsket at bildet skulle være.  Etterpå sprayet jeg med Art Spray fra Marabu i fargen Caribbean blue, som jeg tørket over med en våtserviett.  Jeg stemplet så omkring med et bakgrunnsstempel fra Papirdesign, før jeg fant frem en stensil og hvit Akryl Mousse.  Til slutt sprutet jeg med litt hvit og svart mist og laget "renninger" med Enamel Accent.

Bak bildet bygget jeg opp med chipboard fra Scrapiniec, osteklut, ulike mønsterark fra Studiolight, samt en tag fra 7 dots Studio. Jeg stanset ut en dekorativ "polaroidramme" med en dies fra Kulricke, som jeg monterte litt på skrå over bildet.

Som tittel på siden har jeg brukt chipboardtekster fra Scrapiniec. Disse har fått et lag med Distress Paint i fargen Tumbled Glass. Jeg har også gitt tekstsirkelen et strøk med samme farge.  Jeg har pyntet med paljetter, klistremerker fra Papirdesign, en stempeltekst og et par binderser.


Detaljer:
Jeg har brukt skissen over som inspirasjon for oppsettet på LO-en, men ikke løst den slavisk.  Jeg har blant annet tatt bort og flyttet en del elementer.

Produkter fra Studiolight og Marabu forhandles via Global Hobby og kunst.  Ta gjerne kotakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Ha en fin dag!2 kommentarer:

  1. Den utfordringen klarte du jo med glans :)
    Knallfin LO :)

    SvarSlett
  2. Knallfint! Bra å ha noe som pirrer scrappelysten av og til! Denne her var søt! Klem ;)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.