onsdag 23. oktober 2019

Du er noens grunn til å smile

Jeg har dekorert noen koselige gaveposer i det siste, ment til å putte en liten gave i. Jeg synes det er så koselig å glede andre, enten det er fordi det er en spesiell annledning eller rett og slett bare fordi...

 Gaveposene er dekorert med nydelige mønsterark fra Papidesign, hovedsakelig rester fra tidligere prosjekter, noe som gjør det ekstra godt å få til å bruke de <3 Arkene er fra serien "Vårstemning". Jeg har brukt motiver fra Maja Design denne gangen, og masse flotte blomster fra I Am Roses.

 Stempletrykk og halvperler er fra Papirdesign, og den fine borden på stjerne-arket har jeg stanset ut med dies fra Marianne Design.

Den andre posen min har samme stil som den første, med mange av de samme elementene på. De nydelige sommerfuglene er digitale filer fra The Art Of Papercrafs. En av mine nye favoritter, for de passer så fint inn på de aller fleste prosjekter. 

Tekst-strimlene er stempler fra Papirdesigns stempelplate "Ord til deg", mens de glitrende fine halvperle-blingene er fra Marianne Design.

http://elinshobbykrok.blogspot.com/

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.