lørdag 5. oktober 2019

Utfordring for oktober - gutt/mann

I utfordringen vår for oktober vil vi ha fokus på gutta og temaet er rett og slett gutt/mann. Lag noe med eller til gutt/mann.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 31.oktober kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren disse flotte Studio Light-produktene: 


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Wenche:

Jeg har laget et konfirmasjonskort til en konfirmant med stor interesse for traktorer. Kortet er laget i 15cm*15cm av svart Papicolor kartong.For å understreke favorittmerket når det kommer til traktor, så har jeg printet ut en Massey Ferguson logo  og brukt denne som pynt. I tillegg til konfirmantens navn har jeg også gnikket rubons som serienummeret på favoritt-traktoren.

Kjære konfirmant er stanset ut med die fra Papirdesign. PD 15126 Kjære konfirmant.

Sløyfen er die fra Marianne Design, LR0325 Bow (L).Produkter fra Cosmic Shimmer, Marianne Design, 3L, Fabriano, Marabu, Amsterdam, Folia, Staz, Sakura, Royal Talens, Sizzix, Creative Expressions, Shinhan Touch Marker, Speedball, Best Creation, Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler. 

Katrine:
Et bursdagskort til herre i min vanlige klin&klæsj herrekort-stil.
Basen er brettet av Papicolor kraft kartong i fargen natur. Motivet og mønsterarkene er en mix av forskjellige Industrial kolleksjoner fra Studio Light. Diesen jeg har brukt til å stanse ut "hønsenettingen" er også fra Studio Light, fra Grunge serien. Akrylmaling fra Amsterdam.Hege:

Jeg har laget et enkelt, men maskulint kort til utfordringen gutt/mann. Basen er naturfarget kartong fra Papicolor og mønsterark og motiv er fra Studio Light - Industrial 3.0. Jeg har brukt grå Marabu Mixed Media Acryl Mousse på mønsterarket for å skape struktur og et enda røffere utseende. En liten bit hvit bølgepapp fra Folia har fått plass bak motivet. Klistremerkene er fra Papirdesign. Jeg har pyntet med muttere i tre og noen svarte dotter.


Kortet er del av en trio i samme stil:Papicolor, Studio Light og Folia forhandles av Global Hobby og Kunst.

Ann Kristin:
Laget ett retro route 66 inspirert kort med kule mønsterark og diecuts fra StudioLight! Mønsterarket er fra en PaperPad i A5 str, så det passet perfekt til mine kort som jeg lager i nettopp denne str! Og veldig kult motiv på arket, så jeg prøvde å beholde så mye som mulig av det ved å la pynt og tekst komme i bunn av kortet!Her er det diecuts fra StudioLight( tavle og hjerte) dies fra StudioLight (murstein og tannhjul!) Tall stempel og dies fra Papirdesign!På innsiden har jeg brukt kule stempler fra en StudioLight stempelplate: stampin318 fra industrial 3.0 serien

1 kommentar:

 1. Encore un beau défi avec les superbes créations de la DT.
  J'adore... Et je participe avec plaisir.
  Bises.
  MaryannG

  Another great challenge with the superb creations of the DT.
  I just love it... And I participate with pleasure.
  Hugs.

  SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.