fredag 11. oktober 2019

Grublis for oktober - tekst i fokus

I grublisen denne måneden ønsker vi å ha tekst i fokus. Vi vil altså se en eller flere fremtredende tekster på prosjektet ditt. Det kan være et stempel, en die cut, løse bokstaver, journaling eller liknende.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 6.november kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren denne spennende premien. 


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Kristin:
Jeg har laget et kort med en glitrende tekst som blir i fokus. Teksten er stanset ut i glitter mosegummi fra en die fra Papirdesign. Banneren bak teksten er også stanset ut av en die fra Papirdesign. Basen banneren er stanset ut av er farget og malt selv med ulike typer blekk og maling. Mønsterarket er en ark fra Studiolight.


Kortet er laget i 10cm*15cm av hvit Papicolor kartong. Mønsterarket er fra StudioLight.Tekststempelet er fra Papirdesign

Motivet er et digitalt motiv fra I love digi Designs

Epoxyhjertene og hvite halvperler er fra Marianne Design.


Produkter fra Marianne Design, Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Hege:

Jeg har laget et kort i størrelse 4 x 6 tommer.  Mønsterark, kakeserviett, konfirmantdies og stempel er fra Papirdesign. Sølvfarget bølgepapp er fra Folia og hvit og svart kartong fra Papicolor.

Jeg har stemplet med Versamark vannmerkepute og embosset med Cosmic Shimmer Detail Emboss Powder - true white.  Kortet er pyntet med diverse chipboardpynt og dotter.


Produkter fra Papicolor, Folia og Cosmic Shimmer distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Elin:
Jeg har utfordet meg selv langt over komfortsonen i dette prosjektet; Jeg har scrappet meg selv på en layout, med håndskrevet tekst som fokus på bakgrunnen. Ideen til bakgrunnen kom til meg gjennom en stensil med disse engelske ordene da: hope, faith, understanding +++.  Jeg la på farger som matchet bakgrunnen først: Amsterdam Akryl i rosa og lilla toner. (Mønsterarket er forøvrig fra Studio Light sin Ultimate Scrap Collection nr.22). Deretter la jeg på ordene med hvit Marabu Mixed Media Akryl Gesso - Hvit. Jeg begynte å droode litt spontant med min Sakura Gelly Roll penn i sort, og resultetet ser dere her da ;)


Katrine:
Jeg har laget et 30 års kort til denne utfordringen. Sort og hvit kartong er begge av merket Papicolor.
Jeg har brukt forskjellige stempler fra stempelplaten PD 18394 - WOW fra Papirdesign for å lage bakgrunnen. Jeg har stemplet i "regnbuefarger" med Distress Oxide stempelputer. Hovedteksten har jeg stemplet i sort og laget som et riste-element med litt diverse paljetter og stjerner inni.
Selve stemplingen tar litt tid, men ellers er dette et veldig morsomt og enkelt kort å lage. Ann Kristin:
Til denne grublisen har jeg valgt å lage julekort! Juleklem diesen fra Kort og Godt er så flott! Denne teksten gjorde seg godt i fokus, samt #tekstene fra Staz! Ellers har jeg embosset ett stempel fra Kort og Godt på det nydelige arket fra Marianne Design. Og en lekker snøkrystalldies fra Papirdesign gjorde prikken over i'en! Staz og Marianne Design er produkter som forhandles av Global Hobby og Kunst!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.