fredag 18. oktober 2019

Fire små restekort til jul

Hei og hopp!

Etter å ha laget et hav av julekort så sitter man fort igjen med litt rester. Jeg bruker ofte disse til å lage pakkelapper, men i dag vil jeg komme med et annet forslag. Små kort! 
Jeg har laget fire kort rett i underkant av 4"x4" størrelse med restene jeg fant på pulten hos meg.

Det som går igjen på alle kort er kartong fra Papicolor, resteark fra Papirdesign - Julenatt og bølgepapp fra Folia.

Første kort er pyntet helt enkelt. Teksten er stanset ut med die fra Papirdesign i Folia glittermosgummi. Jeg har limt et hjerte mellom de to ordene. Små enamel dotter med glitter fra Marianne Design.

 Neste kort ut, her med mønsterark i kombinasjon med gullkartong. Motivet kommer fra Studio Light og passer supert til dette mønsterarket synes jeg.

De to neste kortene er litt mer pyntet. Her har jeg brukt et av favorittstemplene mine fra Papirdesign. Stemplet på sort kartong og embosset hvitt med Cosmic Shimmer Detail embossingpulver. Snøkrystallen bak er stanset ut i gullkartong med die fra Marianne Design. Granbaren er stanset ut i grønn bølgepapp med die fra Papirdesign. Pyntet med rød blomst og enamel dotter med glitter fra Marianne Design.

Siste kort for i dag. Motivet er stanset ut fra et mønsterark fra Prima. Teksten er et klistremerke fra Papirdesign. Ellers er det samme produkter som på det forrige kortet som er brukt. 

Produkter fra Papicolor, Folia, Marianne Design, Studio Light og Cosmic Shimmer distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ha en fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.