torsdag 17. oktober 2019

Mer inspirasjon til oktober-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Kristin:
Jeg har laget en LO med bilde av min sønn fra fjorårets sommerferie. På LOen har jeg brukt mønsterark fra Papirdesign. De sorte chevron-remsene er stanset ut av en die fra Studiolight. På Bakgrunnen har jeg farger med Marabu Art Crayons. Tittelen er stickers fra Papirdesign.

Elin:
Jeg har valgt å lage et brettekort til en sjokoladeplate, dette synes jeg er en ypperlig gave til menn. Jeg følger Wenches tutorial som du kan finne HER. 
Jeg har brukt sort kvistkartong fra Papicolor til å brette basen med, samt til å stanse ut kule tannhjul i. Det er forøvrig dies fra Studio Light. Mønsterarkene er fra Papirdesign.  Til dekor har jeg valgt motiv og cut-outs fra Studio Light, litt washitape og noen gråe halvperler.


Innsiden er enkel med plass til å skrive en hilsen om man vil. Jeg har punchet stjerner på kantene av kartongen for å løfte det hele litt. "Gratulerer" er stanset i sort mosgummi med dies fra Kort og Godt.

Linda:
Jeg har laget et kort til en konfirmant. Jeg har brukt ark fra Studio Lights Industrial 3.0 serie. Kartongen kommer fra Papicolor, og jeg har brukt bakgrunnsdies fra Studiolight og konfirmant-die fra Papirdesign.


Wenche:Dette konfirmasjonskortet er laget i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene er fra Studio Light og Papirdesign

Diesene jeg har benytter er fra Papirdesign; PD 19464 Kjære konfirmant 5, PD 17255 Kontroller og PD 17238 Stjernedies. 

Produkter fra Papicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.