onsdag 11. desember 2019

Grublis for desember - snø

I grublisen denne måneden vil vi gjerne se snø på prosjektet ditt. Det kan være bilder med snø, tekst med snø, snøkrystaller eller liknende.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 6.januar 2020 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi blant andre med oss Global hobby og kunst og Papirdesign.

Sammen med dem gir vi vinneren denne spennende premien. 


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Hege:

Jeg har laget en fargeklatt av en vinter LO til månedens grublis som har snø som tema. Jeg har brukt mønsterark fra forskjellige produsenter, blant annet Studio Light - Winter Days og Papirdesign.  Jeg er usikker på produsent når det kommer til bakgrunnsarket, men jeg har brukt Marabu Mixed Media Acryl Mousse - hvit og Amsterdam Acrylics - lys blå og lys rosa for å skape struktur/tone ned mønsteret på bakgrunnen.


En bit hvit bølgepapp fra Folia har fått plass bak bildene, sammen med et stort utstanset snøflak fra Studio Light - Winter trails. "Winter times" er fra en utklippsblokk fra Studio Light.


Klistemerker og klistrebokstaver er fra Papirdesign. Ellers er tittelen stanset ut med alfabetdies fra Sizzix i sølvfarget mosegummi. 

Krystaller fra Papirdesign og tekst skrevet med Sakura Pigma Micron 005.  


Produkter fra Marabu, Amsterdam, Sizzix, Studio Light og Folia forhandles av Global Hobby og Kunst.

Katrine:
Jeg har laget et posekort til denne snø-grublisen. 
Her er det mønsterark med snødekte trær og snøfnugg pynt. 

 Bakgrunnen er satt sammen av mønsterark-rester fra Studio Light og Papirdesign. Langs kantene har jeg strøket litt Marabu akryl mousse for å understreke snø-følelsen.

Den store stjernen er et trekloss-stempel og teksten er et Papirdesign-stempel, begge er stemplet på kraftkartong og embosset i hvitt. Blomstene er alle fra Papirdesign. For å stanse ut snøfnuggene i sølv har jeg brukt en die fra Marianne Design.


En pakkelapp laget med stempel fra Marianne Design. Embosset med svart detail embossingpulver fra Cosmic Shimmer.Snøen, skjegget og og hvite detaljer er laget med Cosmic Shimmer Fluffy Stuff. Denne er morsom å jobbe med da den puffer seg opp ved å bli varmet med varmepistol. Herlig effekt. 

Glitrende epoxy stjerner fra Marianne Design og rød og hvit snor fra BC Bakers Twine.

Produkter fra Cosmic ShimmerMarianne Design og Best Creation distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Kristin:
Jeg synes arkene fra Papirdesign er så lekre i seg selv, så jeg hadde lyst til å lage et veldig enkelt kort med mønster, motiv og tekst i fokus. Teksten og treet er stanset ut med dies fra Papirdesign.


Til denne oppgaven har jeg dekorert en toffifee, hvor jeg har brukt ett nydelig mønsterark med snøkrystaller fra Papirdesign sin nye serie Julenatt! I tillegg har jeg pyntet med 3 forskjellige snøkrystall dies fra Papirdesign. Motivet er fra StudioLight. Stempelteksten er også fra Papirdesign


Jeg har dekorert noen små notatbøker til denne grublisen, i tradisjonelle røde julefarger med mønsterark fra Papirdesign. Jeg har restescrappet litt, for ingen ark skal gå til spille. Til motiv har jeg både votter (dies fra Marianne Design), snøkrystall (dies fra Papirdesign) og et eldre motiv fra Studio Light. Tekststrimlene er fra Papirdesign ark, bølgepappen fra Folia. Litt halvperler og dots fra Staz, og et lite snødryss med de geniale hvite gelly roll pennene til Sakura.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.