tirsdag 17. desember 2019

Mer inspirasjon til desember-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.

Linda:

Jag har laget en jule-layout med bilder av min yngste sønn og hans kjære Julemus. Jeg har brukt juleark fra Papirdesign. Doilien bak bildene er Papirdesign sin "bladkrans"-die, en av mine favoritter. Jeg har i tillegg brukt mosgummi og hvit kartong fra Papicolor. Teksten er skrevet med skrivemaskin.Kristin:
Jeg har laget et julekort med mønsterark, die og tekst fra Papirdesign,  Jeg synes denne votten er så dekorativ i seg selv, at jeg hadde lyst til at den skulle være i fokus.
Jeg har dekorert en Toffifee-eske med mønsterark fra Studio Light.  Det skjønne ekornet er motiv fra et rispapir fra Ciao Bella. 

Produkter fra Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.


Elin:
Jeg slår et slag for CAS og "det enkle er ofte det beste" i dag. For meg handler jul om en eneste ting som MÅ stemme, og det er stemning <3 Den rette følelsen. Blant mange av årets juleprosjekter i heimen, var det nettopp dette CAS kortet som vekket den riktige følelsen inne i meg:


Et shaker-card kort i CAS stil, med mønsterarket "Ekorn" fra Papirdesigns kolleksjon "Julenatt", og kraft kartong fra Papicolor. (Tutorial på shaker-card kan du finne HER). Jeg har brukt yndige mini-paljetter fra Kort og Godt inni julekulen min, og markert den litt ekstra med sort Sakura Micron penn. "God jul" Stempel er også fra Kort og Godt, stempelplate M-401.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.