mandag 23. desember 2019

Tre avlange julekort

Heisann!

I dag vil jeg dele fire julekort i mitt favorittformat, 4"x8".
Alle har baser brettet av Papicolor kartong og mønsterark fra Papirdesign - Julenatt.

På det første kortet er det fugler i lange baner. Jeg falt pladask for dette mønsterarket med kjøttmeiser på. Motivet er fra Studio Light og avbilder så absolutt ingen kjøttmeis, men det passer godt likevel.

Rammen bak motivet er stanset ut i gullfarget bølgepapp fra Folia med dies fra Marianne Design. Granbaren er stanset ut med dies fra Papirdesign i grønn bølgepapp. Teksten er fra produsentstripen på et av mønsterarkene i Julenatt-koleksjonen. 

Jeg har også pyntet med en litt større tekst øverst på kortet. Denne er stanset ut i hvit glittermosgummi fra Folia med en die fra Papirdesign. 

På det neste kortet har jeg kombinert det lekre Papirdesign arket med en matt metallisk gullkartong. Den samme diesen er brukt til å stanse ut rammen, og motivet er også her fra Studio Light.

 Pyntet helt enkelt med blomster og kristorn fra Prima, samt enamel hjerter med glitter fra Marianne Design.

Siste kort for i dag, i tradisjonelt rødt og grønt.

 Teksten er et stempel fra Papirdesign, stemplet på sort kartong og embosset med hvitt Cosmic Shimmer Detail embossingpulver. Jeg har dratt et skolekritt over teksten for å få litt mer tavlefølelse. Granbarkransen rundt er stanset ut med dies fra Papirdesign. Jeg har pyntet med enamel dotter med glitter fra Marianne Design. Under teksten har jeg knytt en sløyfe i blonder og festet på en skjønn englecharm fra Papirdesign.

Produkter fra Papicolor, Studio Light, Folia og Marianne Design distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en super dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.