fredag 27. desember 2019

Toffifee med motiver i svarthvitt

Hei

Å pynte toffifee-esker er noe av det koseligste jeg gjør før jul og har nesten blitt en slags tradisjon. Denne gang har jeg pyntet tre esker med motiv fra Manu Design Studio og mønsterark fra Studio Light.

På den første esken har jeg brukt mønsterark fra Studio Light - Ultimate Scrap Collection. Snøflakdiesen er fra Papirdesign, mens de små filtsnøfnuggene og halvperlene er fra Kort og Godt. Julehilsen er stanset ut i glittermosegummi med en dies fra Kort og godt. God jul button er fra Papirdesign. Bølgepappen er fra Folia.


På eske nr 2 har jeg brukt mønsterark fra Studio Light - Snowy Afternoon. Rammen rundt motivet er stanset ut i svart kartong fra Papicolor med en dies fra Papirdesign. Juleklem og kristtornen er også dies fra Papirdesign, stanset ut i henholdsvis rød og sølvfarget bølgepapp fra Folia. Blomsten er fra I am Roses, bærene fra Kort og Godt og button fra Papirdesign. Halvperlene er fra Kort og Godt.


På den 3. esken har jeg brukt mønsterark fra Studio Light - Ultimate Scrap Collection. Rammen rundt motivet er stanset ut i sølvfarget bølgepapp fra Folia med en dies fra Papirdesign. Gledelig jul er også stanset ut med dies fra Papirdesign, i hvit mosegummi.  Halvperlene er fra Kort og Godt, mens blomstene er fra I am Roses.


Produkter fra Papicolor, Studio Light, Folia samt mosegummi med og uten glitter distribueres av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Ha en fin dag.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.