tirsdag 24. desember 2019

Sjokolade + jul = sant!


Å dekorere toffifee, evt sjokolade generelt, er en takknemlig jobb. Toffifee boksene er som skapt for dekor, og smaker attpå til supergodt! Her kommer et lite knippe av mine dekorerte toffifee for 2019 sesongen:

På den første boksen har jeg brukt mønsterark fra Studio Light til basen, disse er fra The Ultimat Scrap Collection. Motivet er også fra Studio Light, mens "God jul" er en dies fra Papirdesign, stanset i rød glitrende mosgummi. Rammen bak motivet er fra en Marianne Design dies, og snøkrystallen fra Papirdesign. Til dekor litt misteltein, hamp og en button fra Papirdesign.


Til boks nummer to har jeg valgt den koselige teksten "Gledelig Jul" som hovedfokus. Den er fra en Papirdesign dies, det samme er rammen bak teksten. Begge deler stanset i rød kartong fra Papicolor. Skøytene er stanset i kraft kartong med dies fra Marianne Design. Mønsterark fra Studio Light og bølgepapp fra Folia. Litt hamp og halvperler til pynt.


Dagens siste toffifee er pyntet opp med mønsterark fra Studio Lights "Winter" kolleksjon. Motivet er fra chao bella, og de nydelige grantrærne er stanset ut med dies fra Papirdesign og i hvit bølgepapp fra Folia. Bak motivet har jeg også kraft farget bølgepapp fra samme produsent. Jeg har også lett frem mine gode gamle Staz stempler: de nydelige poststemplene og teksten.

Produkter fra Marianne Design, Studio Light, Papicolor, Folia og Staz distribueres via Global Hobby og Kunst. Du kan finne din nærmeste forhandler ved å sjekke deres hjemmesider HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.