mandag 6. april 2020

Inspirert av av Missy Whidden

Det er gøy med noen utfordringer innimellom og da en av oss i Scrappelyst kom med bilde av en råkul LO laget av Missy Whidden der utfordringen var å enten lifte eller la seg inspirere av layouten, var det bare å kaste seg rundt og lage et bidrag.

Dette er LOen som vi skulle lifte/bli inspirert av:


Kristin:

Vi måtte nylig ta farvel med vår høyst elskede pus, og alle disse hjertene fikk meg umiddelbart til å ville scrappe et bilde av Timmy.

Jeg la først på en del farge på bakgrunnen. Jeg maskerte arket med noen hjerter, slik at det ble noen hjerteformer på selve arket. Jeg stanset deretter ut en haug med hjerter i matchende ark og limte disse oppå.

Jeg splættet også med litt maling på bakgrunnen for å få ennå mer effekt.

Jeg har pyntet med ulike blomster. De små blomstene og buttonen er fra Papirdesign.Linda:

Jeg har valgt å ikke lifte layouten, men heller la meg inspirere av den. Jeg har brukt oppsettet, men speilvendt det 90 grader, i tillegg har jeg latt meg inspirere av lag på lag på bakgrunnen. Jeg har imidlertid gått i en litt annen retning, og laget mixed media bakgrunn som jeg så har bygget videre på.


Jeg har brukt et svart ark med litt sjatteringer som bakgrunnsark, og deretter laget bakgrunnen med lag på lag med Marabu akryl mousse, spatel og forskjellige sjablonger. Deretter har jeg brukt art spray i forskjellige farger, også disse fra Marabu, for å lage bakgrunnsfargene ferdig. (Det kommer en tutorial på bakgrunnen i bloggen om en ukes tid, som du kan finne her når den er publisert)


Jeg har deretter limt bildene fast der jeg vil ha de, og bygget på med pynt rundt bildene. Jeg har valgt å bruke en kombinasjon av flate diecut-blomster og vanlige "3D-blomster", sammen med chipboard, papirpynt og doilies.  Papirene brukt i clusteren kommer fra Papirdesign og StudioLight.


Nede langs kanten har jeg laget en liten "tittel", som henspeiler på oss fem søstrene på bildet. Den lille stripa har jeg skrevet på min trofaste skrivemaskin, og 5-tallet er et klistremerke som har fått litt art spray på seg, for å hente opp fargen i bakgrunnen.
Hege:

Da jeg så layouten til Missy Whidden, tenkte jeg umiddelbart at jeg ville scrappe en Layout med bilde av mine tre barn.

Jeg har valgt å "lifte" originalen, men har holdt bakgrunnen enklere/"renere" i stilen. Jeg har brukt hvit Papicolor Kraft som bakgrunn og laget litt fargespill ved hjelp av Distress Oxide og stensil. De store hjertene er stanset ut i forskjellige rester fra blant annet Papirdesign, Studio Light og Folia. De små hjertene er glansemerker fra Staz. Sikksakksømmen er stempel fra Marianne Design. De gule dottene er fra Papirdesign. Jeg har brukt svart Sakura Pigma Micron 005 rundt kanten på tekstklistremerkene. Dette er min favorittpenn, både til dette formålet og til tekstskriving, da den gir en utrolig tynn og fin strek.


Tittelen er en gammel chipboardtekst fra Papirdesign. "Love" er stanset ut med en dies fra Studio Light - So Spring i glitterkartong fra Best Creation.Katrine:
Jeg digger stilen til Missy Whidden, så denne lille interne utfordringen måtte jeg bare slenge meg med på. Jeg har vært ganske tro mot oppsettet til originalen, men har byttet ut en del av formene/elementene for å passe bedre tematisk til bildet mitt.

Jeg har brukt hvit kartong fra Papicolor som base, og denne har jeg grunnet med Amsterdam Transparent Gesso. For å tilføre farge har jeg brukt Marabu Art Spray i fargene Reseda og Khaki, i tillegg til masse vann. Jeg har også splættet med Art Spray i fargene Balck og Gold. Jeg har kuttet litt av bakgrunnen og montert den på en mønsterark fra Papirdesign.

 Jeg har byttet ut hjertene fra originalen med bokstaver for å passe inn i temaet skolestart. Jeg har benyttet meg av thickers alfabeter som jeg ikke hadde så mye igjen av, samt at jeg har stanset ut noen bokstaver i vellum med Sizzix dies.

Siden bakgrunnen er ganske så travel har jeg holdt pynten ganske enkel. Teksklistremerker fra Papirdesign, noe papirpynt fra Studio Light og diverse enamel dots og små-stjerner.

Produkter fra Papicolor, Amsterdam, Marabu, Sizzix og Studio Light distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.