fredag 3. april 2020

Tøft konfirmasjonskort til jenteJeg har laget et tøft konfirmasjonskort til jentekonfirmant. Ikke alle vil ha det sukkersøtt.

Kortet er laget i 15cm*15cm av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene er fra Studio Light.


Motivet er en topper fra Felicita Design.

Doilien er stanset ut med die fra Papirdesign, PD 17330 Doilie. "Gratulerer" er også en die herfra; PD 18404 Gratulerer 8. "Gratulerer" er stanset ut i speilkartong fra Marianne Design.

Buttons med tekst, samt tekstklistremerkene jeg har brukt både på forsiden og inni kortet er fra Papirdesign.Inni kortet har jeg festet en blank plastlomme jeg fikk av ei venninne etter rydding på hobbyrommet. Denne fungerer som pengelomme eller gavekortlomme.Kanskje en personlig kopp også kan være koselig å gi ?Kruset har jeg sublimert. Lurer du på hva sublimering er, så ta en kikk hos CreativeArt.no, de fører utstyr til dette. Kort fortalt er dette metoden for å trykke motiver og tekst på diverse underlag ved hjelp av sublimeringsprinter og varmepresse. Koppene tåler å vaskes i oppvaskmaskin.

Produkter fra Marianne DesignPapicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.