søndag 5. april 2020

Utfordring for april - Lag på lag


Utfordringen for april har vi kalt "Lag på lag". Vi vil altså denne gangen se flere lag på prosjektet ditt. Med flere lag mener vi mer enn 2 lag oppå hverandre. Vær kreativ og vis oss ditt bidrag!

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 30.april 2020 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren disse flotte produktene fra Studio Light:


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Kristin:
Jeg har laget et kort med diverse lag med maling og papir. Mønstearket i bakgrunnen er fra Studio Light. Malingen jeg har brukt er fra Amsterdam.


Kortet er laget på en base av ferdigbrettet hvit kort fra Staz, med tilhørende konvolutt. Mønsterarkene er fra Studio Light.

Motivet er fra Pixabay. Printet ut på ark fra Fabriano. Teksten har jeg skrevet på PCen og printet ut.


Bannerdies og button med tekst er fra Papirdesign. Emaljert giraff-charm og selvklebende bling er fra
Kort og Godt.

Produkter fra FabrianoStaz og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.Mitt "lag på lag" bidrag er en mixed media side inspirert av palett nr #4 HER. Som dere ser, har jeg rett og slett skrevet ut paletten på fotopapir og brukt den som motiv. Jeg har bygget opp siden med pappen som er inni pakninger med halvperler og blomster ol. Grunnet med hvit gesso fra Amsterdam. Lagt på Marabu Mixed Media Acryl paste med stensil. Deretter har jeg lekt med Marabu Mixed Media Art Sprayer og Crayons. Så lag på lag med både paneler og farger.


Linda:
Jeg har laget to konfirmantkort med lag på lag med diecuts. Bakgrunnsarket er fra en 6x6 pad fra Studiolight, Woodland Winter. Jeg har brukt Acryl mousse fra Marabu sammen med stensil for å lage bakgrunnen. Deretter har jeg stanset ut med dies fra bl.a StudioLight og Papirdesign, og limt disse lag på lag. Jeg har brukt en utstanset jente og gutt som hovedpynt på kortene. Jenta er stanset ut i gull kartong. Begge tekstdiesene kommer fra Papirdesign. You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

5 kommentarer:

 1. Merci pour ce challenge qui nous aide à tenir durant ces moments difficiles.
  Bravo à la DT pour ses belles créations.
  Une pensée pour tous les gens confinés.
  Bises.
  MaryannG

  Thank you for this challenge which helps us to hold on during these difficult moments.
  Congratulations to DT for its beautiful creations.
  A thought for all confined people.
  Kisses.

  SvarSlett
 2. Vet dere om det er noe galt med den funksjonen som gjør at man kan dele sine bidrag hos dere? Det står 'loading' hos meg, det har vært slik siden i går. Det samme problemet har jeg også på andre steder som bruker samme funksjon som dere.
  Mvh Ane Lene

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.
   Jeg får den opp her hos meg nå. Det hender det kan være feil fra leverandøren, men ikke godt å si om det var det du opplevde. Fungerer det hos deg nå?

   Slett
  2. Hvis dette gjelder alle blogger som har Inlinkz, ville jeg sjekket på Inlinkz om de har noen tips. Evnt forsøkt en annen nettleser. Vet at noen nettlesere oppfører seg litt rart.

   Husk også at du hos oss kan sebde bidrag på mail. 🙂

   Slett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.