lørdag 5. mars 2022

3 konfirmasjonskort - Mays Design

 

Hei folkens! Jeg har falt for motivene til Mays Design på Etsy. Og siden det er konfirmasjonssesong snart, passet det fint å bruke noen motiv til nesten like kort. Vi har konfirmant i hus i år, og vi trenger mange kort.. Bare å sette i gang med storproduksjon! :-)

Alle kortene er laget med mønsterpapir, dies, klistremerker og dotter fra Papirdesign (kun resteark) og motiv fra Mays Design. De har ca samme oppsett litt avhengig av størrelsen på restearkene :-)

Motivet er stanset ut med sirkeldie fra My Crafty Things og montert på limputer. Teksten øverst er også montert på limputer for dimensjon.

Stempler fra Papirdesign og Norsk Stempelblad på innsidene. Skrivefeltet er stanset ut med die fra Cottage Cutz. Pengelomme er et must på konfirmantkort :-)

Samme oppsett her som på forrige kort. Rosene er fra Wild orchid crafts og de små sweethearts'ene er kjøpt i Thailand for noen år siden. Charm fra Korthobby.Her er det bakerste mønsterarket et gammelt fra Kort og Godt. Syntes det passet med lillatonene til det andre. Ellers samme oppsett som de andre.

Her er skrivefeltet stanset ut med rektangeldie fra My Favorite Things.Håper du også ble inspirert til å lage konfirmasjonskort! 
Og sjekk ut siden til Mays Design, der er det mange flotte motiv!

1 kommentar:

  1. Disse var utrolig flotte. Elsker fargekombinasjonene og den lille lomma inni

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.