torsdag 10. mars 2022

Konfirmasjonskort til jenter

I fjor var det ekstra mange konfirmasjoner på høsten, og jeg lagde flere kort enn jeg vanligvis gjør. I dette innlegget viser jeg frem fire ulike konfirmasjonskort til jenter.

På dette kortet har jeg brukt mønsterark fra Papirdesign. Det er ekstra gøy når arkene matcher bunaden til konfirmanten. Jeg har rufset arket litt langs kantene og pyntet med blomster som passer til mønsterarket. Teksten er en die fra Papirdesign.


På dette kortet har jeg også brukt mønsterark fra Papirdesign. Jeg har rufset arket litt langs kantene og pyntet med blomster som passer til mønsterarket. Teksten er en die fra Papirdesign.


På dette kortet har jeg også brukt mønsterark fra Papirdesign. Jeg har rufset arket litt langs kantene og pyntet med blomster som passer til mønsterarket. Teksten er en die fra Papirdesign. Motivet på dette kortet er fra Mays Design, og jeg har printet det ut på fotopapir.

Inni dette kortet har jeg laget en enkel pengelomme med samme mønsterark som på forsiden.

På dette kortet har jeg også brukt mønsterark fra Papirdesign. Jeg har rufset arket litt langs kantene og pyntet med blomster som passer til bildet. Teksten er en die fra Papirdesign.


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.