tirsdag 8. mars 2022

Konfirmasjonskort etter samme mal

 Noen ganger når jeg lager kort, velger jeg å lage flere kort etter samme mal/skisse. Da trenger jeg ikke finne opp kruttet hver gang, samtidig som jeg får fylt opp litt i kortkassa. Disse kortene er laget med bretting i bunn, og med en flik over, som knyttes fast med tau rundt kortet. Disse er laget slik for å utnytte den biten av kartongen som kuttes av når jeg lager to vanlige kortbaser. Da får jeg tre kort på en 12x12 kartong. Jeg har laget to kort til jenter, og et til gutt. Alle motiver kommer fra Mays Design


Første kort ut er et guttekort. Jeg har brukt treverkark som bakgrunn, og påført svart maling med spatel, før jeg har stanset ut litt hønsenetting i svart kartong. Motivet er stanset ut med en rundt die fra Marianne Design. "Konfirmant" er stanset ut i mosgummi med die fra Papirdesign. Jeg har brukt litt gullspray påført med spatel rundt forbi på kortet og mosgummien. Ellers er kortet pyntet med litt tekststriper og noen paljetter. 
Neste kort ut er et blått kort med jentemotiv på. Jeg digger de mørke tonene i dette motivet, og dette motivet kommer jeg til å bruke mange ganger. Jeg brukte en liten rest med mørk blått ark som passet veldig bra til å dekke halve kortet. Det andre mønsterarket er fra Papirdesign.  Sløyfa er stanset ut i gråpapir. 

Siste kort ut er et jentekort i brun- og rosatoner. Jeg har brukt mønsterark fra 6x6 ich blokk, og revet det ene til å passe halve kortet. Kortet er enkelt pyntet med en blomst, en liten clipboard og noen tekststriper. "Konfirmant" er en die fra Papirdesign. 


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.