mandag 28. mars 2022

Art Journal - The best medicine for pain

 Heisann!
 
I dag vil jeg dele en enkeltside i min Dylusions 8x8 art journal.
 
Utgangspunktet for denne siden var en allerede påbegynt bakgrunn hvor jeg hadde rullet overskuddsmaling av brayeren min, akrylmaling fra Amsterdam. Oppå denne festet jeg avrevne biter av gamle boksider og diverse papirrester med Amsterdam gel medium matte. Deretter tilførte jeg mer farge, denne gang med Marabu art spray i fargen khaki. Jeg sprayet den ikke på, men påførte med pensel.

Jeg festet deretter flere elementer til siden: papirpynt fra Studio Light, bilder fra et mønsterark og klistremerketekst fra Studio Light. For å lysne det hele litt har jeg påført litt hvit Amsterdam akrylmaling med fingeren litt her og der på siden. Jeg har også brukt noen stempler fra et herlig stempelsett fra Papirdesign.
 
Jeg har skyggelagt elementene litt, samt påført litt langs kanten på siden, med fuktig pensel og Marabu art crayon i fargen kakao. For litt ekstra detaljer har jeg påført rub-ons perler, og drodlet litt med gullfarget Posca paint marker.

 
De hvite splættene blir siste hånd på verket. Her har jeg et lite tips å komme med. Tubene med gesso fra Marabu er geniale til å lage ferdig utvannet splættemix i. Når tuben nærmer seg tom heller jeg bare litt vann nedi og rister godt. Da har jeg ferdig mix lett tilgjengelig hver gang jeg vil ha hvite splætter. Det kan være lurt å merke tuben hvis du har flere.
 
Han fin dag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.