tirsdag 15. mars 2022

Konfirmasjonskort etter samme mal, del 2

 


I dag vil jeg vise fire kort jeg har laget etter samme mal/utgangspunkt. Når jeg serieproduserer, blir de sjelden helt like, men man kan tydelig se at jeg har brukt samme utgangspunkt på alle kortene. Felles for alle kortene er at alle mønsterark kommer fra StudioLight, og alle motiv kommer fra Mays Design. Disse er printet på litt tykt papir og stanset ut med en rund die med "sømstriper" i kanten. "Grip dagen" er en die fra Papirdesign, og er stanset ut i svart mosgummi og hvit mosgummi med glitter. 


De første tre kortene er kort med "jentemotiv", i litt sarte farger. Hovedpynt på alle disse kortene er tekststriper og sløyfe eller blomst. Jeg har på to av de brukt litt frantage på mønsterarket. 

Siste kortet er et maskulint kort. Jeg har brukt gult mønsterark der jeg har stanset ut chevron og deretter festet svart kartong bak. For å duse det litt ned, hadde jeg på hvit frantage etterpå. Også på dette kortet har jeg brukt mange tekststriper, sammen med litt paljetter, sytråd og en binders. 
1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.