torsdag 29. desember 2016

Gavekort til jul?

Er du en av de som synes gavekort er en fin ting å gi i julegave, men samtidig litt kjedelig? 
Der er i alle fall jeg. Og med masse familie på andre siden av landet, er det praktisk å sende også.
Men å gi gavekort, betyr ikke at man trenger å gjøre det kjedelig... Man kan gjøre det litt kreativt og eksklusivt.

Her har du årets løsning fra min side:
 Jeg har brettet en eske tilpasset en pakke servietter og 4 telys. Serviettene er tilpasset mottagere, og oppå servietten har jeg lagt et gavekort, knytt på hamp, laget en liten tagg og sped på med sjokolade. "Julehilsen" er trykket med Papirdesigns stempel.

 Utsiden av boksen egner seg selvfølgelig til litt pynt! Her med mønsterark, motiv og tekster fra Papirdesign. Røde dotter er fra Staz. Jeg har brukt litt osteklut bak motivet, og splashet med blanko for snøeffekt. Jeg har også brukt Marabu Mixed Media Acryl Mousse i fargen hvit.

Her er en boks pyntet i blått. Blå kartong, med mønsterark og stempeltrykk fra Papirdesign. Jeg har lagt til litt chipboards fra Wycinanka, samt blomster fra I Am Roses. Lekt med mousse og blanko her også. Ble det ikke stilig med chalkboard effekten mot det blå?

Alternativ tre ble i julerødt, men også her med chalkboard effekt. Jeg bruker hvit finkornet embossingpulver til slike prosjekter, sammen med versamark limpute. Begge deler føres via Global Hobby og Kunst her i Norge. De søte julerosene er flate papirblomster fra I Am Roses, som jeg har krøllet med en liten vannsprut, og bygget oppå hverandre med en splitbinders i midten. Chipboards fra Scrapiniec her.

Alternativ fire er dekorert i brune toner. Her er både mønsterark, stempeltrykk og ramme fra Papridesign. Blomster fra I Am Roses.


Fikk du lyst å prøve å lage en slik boks selv? Har hørt rykter på bakrommet, om at det kan komme til å dukke opp en trinn-for-trinn veiledning på denne, så følg med oss inn i det nye året og se hva som dukker opp :)




4 kommentarer:

  1. WOW!! Så utrolig flott :) Virkelig et godt tips å ta med seg i det nye året :)

    SvarSlett
  2. For en herlig ide :) Kjempe lekkert!

    SvarSlett
  3. Dette er bare så utrolig fint og jeg klør i fingrene etter å scrappe hver gang jeg ser alt det flotte som blir laget her inne :)

    SvarSlett
  4. Flott pynta gaveesker-, kjempefine smågaver.

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.