søndag 25. desember 2016

Toffifee til vertinnen

Hei! Vi tar med oss juleprosjektene inn i romjulen også. I dag kommer det et lite bilderas med toffifee fra meg. En kjempekoselig julegave, men også veldig fin vertinnegave for romjulens selskaper.

De fire første er alle laget med mønsterark og motiver fra Studiolight sin lekre Frozen Forest kolleksjon. Frozen Forest arkene er ikke utpreget julete i stilen og kan fint brukes til mye annet også, at de er lekre er det i alle fall ingen tvil om!

Første toffifee ut. Motivet på denne esken har fått litt frantage langs kantene. Tekst og tre er stanset ut med die fra Papirdesign. Treet har jeg "malt" med Marabu akryl mousse og drysset litt frantage over. Pyntet med utstansede snøfnugg og gullperler.

 Neste eske er litt enklere pyntet da jeg ikke ville dekke over den fine kanten på mønsterarket. På bakgrunnen har jeg brukt Marabu akryl mousse sammen med en stensil. Teksten er stanset ut i mosegummi med en die fra Papirdesign. Pyntet med gullperler og cut-out stjerne fra Studiolight.

Neste eske ut. Også her er teksten stanset ut i mosegummi med en dies fra Papirdesign. Konglene er cut-outs fra Studiolight motivark. Pyntet med barkstjerner og gullperler.

Siste ut med Frozen Forest arkene, en eske i hvitt. To lag med kakeservietter under motivet. Det lille treet er stanset ut med Papirdesign die. Pyntet med hvite halvperler fra Staz og barkstjerner.

Slenger med to esker til på slutten her med litt mer farger. Fortsatt med ark og motiv fra Studiolight, men fra eldre kolleksjoner. Den første her med et herlig sauemotiv. Tekst og skygge er stanset ut i mønsterark med dies fra Papirdesign. Pyntet enkelt med halvperler fra Staz og snøkrystallchipboard fra Scrapiniec.

Siste eske ut. Her har jeg også brukt mønsterark fra Papirdesign i tillegg til Studiolight. Chipboard pynt og tekst fra Wycinanka. Label under teksten er stanset ut med Sizzix die. Pyntet med en søt liten sløyfe og gullperler.

Produkter fra Studiolight, Staz, Sizzix, Marabu, samt mosegummi distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en nydelig romjulsdag.


2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.