lørdag 10. desember 2016

Toffifee til jul

Hei! Noe av det jeg liker aller best av førjulssyssler er å pynte toffifee, så i dag kommer det julepyntet toffifee i lange baner her. Felles for alle er at alle mønsterarkene kommer fra Papirdesign sin nye julekolleksjon <<Gledelig Jul>>. Nydelige og stemningsfulle, som alltid.

Først to esker i blåtoner.

På denne har jeg brukt mange forskjellige dies. Den bakerste rammen er fra Marianne Design og ellers er teksten, trærne og de øvrige rammene fra Papirdesign. Alle foruten teksten er nye nå i høst og de er virkelig superlekre! Øvrig pynt er hvite dotter fra Papirdesign og kjelke i chipboard fra Wycinanka.

Teksten og trærne har begge blitt påført litt Marabu akryl mousse og deretter distress stickles.

 Den andre esken i blåtoner har et lekkert postkortmotiv fra Kriste Art Design som hovedfokus. På bakgrunnsarket har jeg brukt Marabu akryl mousse sammen med en snøfnugg stensil. Rammen med swirls som stikker ut på hver kant av motivet er stanset ut med en die fra Sizzix.

Teksten og treet er begge stanset ut med dies fra Papirdesign, de blå pionene er også derfra. Sistnevnte har fått litt akryl mousse og glitterlim på seg, det gir en effekt av frost og snø som jeg liker veldig godt.

Så var vi kommet til en trio med esker i mer tradisjolle farger.

Av en eller annen grunn så pynter jeg som regel eskene liggende, men en og annen stående blir det. Her er det treet, som følger i samme dies-sett som det lille jeg brukte på eskene over, som er hovedmotiv sammen med den fine chipboard-kjelken fra Wycinanka

Teksten og juleblomster er også fra Papirdesign. 

Til slutt disse to eskene, som er ganske så like og har vel omtrent de samme elementene.

Juleklem die fra Papirdesign, stanset ut i mosegummi og påført Marabu akryl mousse og distress stickles. Juleblomst fra Papirdesign og røde roser. 

Oppe i høyre hjørne på begge postkortmotivene fra Kriste Art Design har jeg brukt et stempel fra Kort&Godt. Kristorngrenen som stikker frem under blomstene er stanset ut med en die fra Creative Expressions

Ønsker dere en kreativ dag!

2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.