torsdag 22. desember 2016

Julepynta Toffifee

Å pynte Toffifee-esker har blitt til en koselig juletradisjon. 

Denne første esken er pyntet med mønsterark og stempeltekst fra Papirdesign. Doilien er stanset ut med dies fra Creative Expressions, CED4315 Frames and Tags Collection Maggie. 


De to neste er pyntet med mønsterark fra Studiolight og motiv fra Marianne Design.  Motivene er stanset ut med sirkeldies med sømpreging fra Marianne Design, CR1360 Stitched Passepartouts circles. Rammen bak ugla er stanset ut med dies fra Papirdesign, det samme er Juleklem-tekstene. Tekstene er stanset ut i hvit mosegummi. Snøkrystallene er chipboards fra Wyzinanka.Kransen rundt reven er stanset ut med dies fra Marianne Design, CR1387 Wreath.Så en nostalgisk pyntet variant med mønsterark, motiv og dies fra Kort og Godt.

En toffifee med herlig dompap fra Marianne Design. Mønsterark fra Studiolight og Papirdesign, dies tekst og ramme er også fra Papirdesign.


Produkter fra  Creative Expressions, Studiolight, Marianne Design og mosegummi distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. 


Jeg har også et par toffifee-esker å vise frem i dag.

 Først to nærmest identiske. Begge er laget med mønsterark fra Papirdesign, en i grønntoner og en i rødtoner. De er enkelt pyntet med en chipboard"krans" fra Scrapiniec og tynn hyssing surret rundt og knytt i en sløyfe. I hyssingen har jeg festet et utstanset hjerte og en utstanset label med tekst på, samt en snøkrystallcharms. Labelen er stanset med en sizzix die og teksten med en die fra Papirdesign.

 En siste eske fra meg, også her er det mønsterark fra Papirdesign. Stjernene er stanset ut med dies fra Sizzix, treet og teksten er stanset ut med dies fra Papirdesign. Pyntet med chipboard fra Scrapiniec, reinsdyr fra Nille, osteklut og gullperler.

Ha en super dag!

2 kommentarer:

  1. Love the fox in the earmuffs. Hugz

    SvarSlett
  2. Åhhh....her var det mange flotte esker :)
    Har enda ikke laget en slik jeg....men neste år....neste år ;) :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.