tirsdag 13. desember 2016

Posekort til jul

Hei! I dag kommer det et aldri så lite julekortras fra meg. Posekort med ark og pynt i tradisjonelle julefarger.

De første to kortene med lekre nye juleark fra Papirdesign, og nostalgiske nisse-motiver fra KristieDesignArt. Kortene er ganske like i oppsett, men er pyntet litt forskjellig.




Det første er pyntet med små doilys, julestjerner fra Papirdesign og pyntebær i gull. Teksten er stanset ut i hvit mosegummi med en die fra Papirdesign. Også toppen av tagen nedi posen er stanset ut med en av Papirdesigns nyeste dies. De er bare så utrolig lekre!

Det andre kortet er pyntet litt enklere. Doily i gull bak motivet og gullperler. Det koselige tekststempelet som er stukket inn under motivet er også fra Papirdesign.

 Enda et kort med ark fra Papirdesign og motiv fra Kristie Art Design. Her med en vanlig tag nedi posen, med flettet hamp fra Kort&Godt som pynt i toppen. "God Jul" tekst med skygge er stanset ut med dies fra Papirdesign.

Doily/kakeserviett bak motivet er fra Din Fantasi. Julestjerner fra Papirdesign har blitt "dabbet" litt med akryl mousse fra Marabu. Chipboard fra Scrapiniec og perler fra Papirdesign.

Så til det siste kortet. Mønsterarkene her er fra Studiolight, og jeg har brukt en snøfnuggstensil over sammen med Marabu akryl mousse.

Jeg har klippet et hvit- og gullstripet papirsugerør i to, og limt bitene på kortet. Chipboardteksten fra Wycinanka er limt oppå. Kristorngrenen er stanset ut med en die fra Creative Expressions (Holy Branch) og pyntet med små halvperler og glitterdotter.

Produkter fra Creative Expressions, Marabu, Din Fantasi og Studiolight distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere alle en super dag!

2 kommentarer:

  1. Nydelige posekort. Likte så godt effekten med sugerør under chipboardsteksten. Stilig.

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.