lørdag 24. desember 2016

Pakkelapper med motiv fra Kristie ArtGod morgen og GOD JUL. 

I dag har jeg lyst til å vise dere noen pakkelapper jeg har laget med motiv fra Kristie Art Design.  Jeg har brukt kartong  fra Papicolor og mønsterark fra Papirdesign.
Alle pakkelappene er laget etter samme lest, bare med ulike motiv og litt ulik pynt.  Selve pakkelappen er stanset ut med en rammedies fra Marianne Design i kraftfarget kartong fra Papicolor.  Mønsterarkene er stanset ut med en sirkeldies fra Papirdesign.  Motivene er stanset ut med en sirkeldies med sømkant.

Nedenfor ser du syv pakkelapper med litt nostalgiske motiv. Alle er pyntet med klistremerker fra Papirdesign og hjerter fra Staz.  Jeg har knyttet hamp øverst og festet en liten charm. "Juleklem" er fra Kort og Godt, mens de små bjellene er fra Global Hobby og Kunst.

På pakkelappene nedenfor har jeg brukt litt forskjellig pynt: kristtorndies, julestjerner, klistremerker og dotter fra Papirdesign, hjerter fra Staz, ulike charms og chipboard fra Wycinanka. Motivene på disse er ulike engelske juletekster.

Jeg har fire ulike baksider til pakkelappene, alle med stempler fra Papirdesign.Håper du lar deg inspirere til å lage dine egne pakkelapper.


2 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.