fredag 2. desember 2016

La oss pynte sjokolade!

Elin:

Hva er vel mer morro en å pynte sjokolade til jul? Flere i Scrappelyst teamet har fått litt toffifee- dilla, og det synes jeg ikke er så rart i grunn... disse boksene er som skapt for å pyntes. Her kommer et lite toffifee ras fra meg også!

Nr 1 er pyntet i ekte Studiolight, med mønsterark og motiv fra dem. Enkelt pyntet med kakeserviett, en kakemann charm fra Din Fantasi, litt bling fra Staz og "God Jul" stanset med en Papirdesign dies.

Nr 2 er 99% Papirdesign produkter: Herlige mønsterark, utstanset ramme i rød kartong (også den fra Papirdesign) med diesen som heter: Ramme 2. Teksten er trykket med papirdesign stempel.

Nr 3 er Studiolight basert, med både mønsterark og motiv derfra igjen. Chipboard tekst, stjerner og krystaller er fra Wycinanka. Litt osteklut er med, og den hvite bølgepappen føres via Global Hobby og Kunst.

Nr 4 har fått blått preg. Her har jeg brukt flotte blomster fra bl.a Kort og Godt, og I Am Roses. De hvite dottene er fra Papirdesign. "God Jul" skiltet fant jeg hos Kid i fjord på vårparten til den nette sum av kr 5 pr stk XD Hamstret bittelitt kan man si hehe....

Nr 5 er i Papirdesign stil, med mønsterark og stempeltrykk fra dem. Samt den flotte rammen og halvperlene. Blomster og bær er fra I Am Roses og Kort og Godt.

Nr 6 og siste fra meg... i dag ;) Studiolight igjen, både med motiv og mønsterark. Har stanset ut snøkrystaller med Marianne Design dies, og juleteksten er stanset i mosegummi med dies fra Papirdesign. De hvite julestjernene er også fra Papirdesign. Bølgepappen er klinet til med hvit marabu mixed media acryl mousse i fargen hvit.

Minner om at produkter som bølgepapp, Din fantasi, Studiolight og Staz, føres via Global Hobby og Kunst. De forhandler gjennom mange ulike butikker i Norge, og er med stor sannsynlighet i nærheten av deg også ;)Wenche:

Jeg legger ved bilder av noen av mine Toffifee-esker denne sesongen. Synes disse eskene er kjempemorsomme å pynte. Passe stor flate til at man kan klæsje på litt ekstra, eller som her gjøre det helt enkelt:
Arkene jeg har brukt er fra Papirdesign, det samme er Juleklem-diesen. Juleklem er stanset ut både i mønsterark og mosegummi med glitter.

Motivene er fra herlige klippeark fra Marianne Design. Chipboards fra Wyzinanka.

Tekststripene er stickers fra Papirdesign. Rammediesen jeg har brukt bak motivene på de nederste er også fra Papirdesign.Til slutt en eske i lyse toner. også denne med ark fra Papirdesign, motiv fra Marianne Design, chipboards fra Wycinanka. Diecuts fra Papirdesign og teksten i hvit mosegummi med glitter.


Produkter fra Marianne Design og mosegummi med og uten glitter distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.

1 kommentar:

  1. wow....så mange flotte esker..... :) Jeg vil hjem å scrappe!!!!!!!!!!!!!!!! :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.