torsdag 30. november 2017

Julekort i utradisjonell form

Hei!
Av og til er det moro å lage kort i andre former enn den tradisjonelle firkanten. Da er det moro at det finnes så mange kjekke dies på markedet som man kan bruke til å lage kort i litt utradisjonelle og spennende former.

Jeg vil dele to kort med dere i dag hvor jeg har brukt et diessett fra Lifestyle Crafts som utgangspunkt. Basene er stanset ut i hvit kartong fra Papicolor.

Det første kortet går i rødt, hvitt og grått/sølv. Mønsterarkene er fra Papirdesigns nye juleserie Julestemning. Motivet er fra Studiolight og er rammet inn av en chipboardramme farget med Distress-puter.

 Pyntet med blomster fra I Am Roses, pyntebær fra Wild Orchid Crafts og røde halvperler fra Papirdesign. Teksten er stanset ut i mønsterark og kartong med dies fra Papirdesign. Helt til slutt har jeg splattet litt med sølvfarget Marabu art spray.

Kort nummer to går i blått, hvitt og sølv. Alle mønsterark er også her fra Papirdesigns nyeste serie. Motiv fra studiolight rammet inn med chipboardramme farget med Distress-puter. 

Pyntet med blomster fra I Am Roses, pyntebær fra Wild Orchid Crafts, snøfnuggknapper fra Dress It Up og hvite rhinestones fra Papirdesign. Også her har kortet fått et lite dryss med sølvfarget Marabu art spray.

Produkter fra Papicolor, Dress It Up, Studiolight og Marabu distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en fin dag!


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.