fredag 24. november 2017

Julekort med chalkboard-tekst

God dag!
I fjor hadde jeg veldig dilla på juleprosjekter i chalkboardstil, du kan finne de HER, og jeg tenkte jeg ville lage noen varianter i år også. 

Første kort ut måler 4x8", et format jeg har blitt veldig glad i - spesielt da stående. Basen for kortet er kraft kartong fra Papicolor. Mønsterarkene er fra fjorårets julekolleksjon av Papirdesign - favorittark som jeg hamstret inn mange eksamplerer av. Noen som kjenner seg igjen? 
Jeg har rufset alle kanter og brukt en stensil sammen med Marabu akryl mousse.

 Både teksten og kransen er fra Papirdesigns nyeste stempelutgivelse. Jeg har stemplet med Versamark pute på selvklebende tavlefolie fra Folia. Denne fåes kjøpt både som pakke med ark og på rull. Embosset hvitt med Cosmic Shimmer detail embossing powder. Montert lag på lag med 3d-puter i forskjellige tykkelser. Tyllen underst gir en veldig fin effekt synes jeg, ny favoritt på juleprosjekter. Charms og bjelle fra Marianne Design er knytt fast i en sløyfe og limt på. Pyntet med sølvglitterdotter fra Staz.

 Et kort til i samme format, dette med ark fra årets julekolleksjon av Papirdesign og hvit kartong fra Papicolor som base. Samme teknikk med rufsing av kanter, her har jeg også strøket utover litt hvit akrylmaling fra Amsterdam.

 Bak teksten har jeg bygget opp med chipboard fra Scrapiniec og en utstanset doily. Teksten fra Papirdesign er embosset på samme måte som forrige. Har strøket litt akrylmaling langs kanten på denne. Sløyfe med charms og bjelle fra Marianne Design er pynten også på dette kortet.

De to påfølgende kortene er i 5,5x5,5" størrelse, og basen for begge er hvit kartong fra Papicolor. Alle mønsterark er fra Papirdesigns nye kolleksjon Julestemning, motivet er fra Studiolight. Alle kanter er rufser og har blitt påført litt Marabu akryl mousse her og der.

 Teksten fra Papirdesign er embosset og klippet ut. Her har jeg bygget opp lag på lag med granbar stanset ut med die fra Papirdesign i grønn bølgepapp fra Folia. Rød kakeserviett, julestjerner og halvperler er alt fra Papirdesign. Snøfnuggene er knapper fra Dress It Up.

Siste kort ut for i dag. Arkene er alle nye fra Papirdesign, brukt samme teknikker som på foregående kort.

Stanset ut masse granbar i grønn bølgepapp også her, og bygget opp lag på lag med kakeserviett, blonder, tyll, granbar og tekst. Pyntet med perlestrå og to bjeller knytt fast i en sløyfe.

Tavlefolie og bølgepapp fra Folia, samt produkter fra Papicolor, Amsterdam, Studiolight, Marianne Design, Cosmic Shimmer, Versamark, Staz, Dress It Up og Marabu distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en super dag!


1 kommentar:

  1. Kjempeflotte kort! :)
    Jeg har nettopp laget et kort med chalkboard nå jeg også....det er virkelig stilig på julekort altså :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.