torsdag 16. november 2017

Julekort med foldeteknikk

Heisann!
Tidligere i år hadde jeg veldig dilla på mixed media kort med foldeteknikk. Nå er det julekort det går i og jeg har testet ut den samme teknikken på julekort, men med hakket mindre klin og klæsj.

Basen for begge kortene er hvit kartong fra Papicolor og alle mønsterark er fra Papirdesigns nye juleserie Julestemning.

Første kort ut. Her har jeg foldet arket enkelt oppover. Alle kanter er rufset og svertet, og jeg har stemplet litt vilkårlig rundt på arket med et stempel fra Studiolight. På arket i underkant har jeg brukt en stensil sammen med akryl mousse fra Marabu, og deretter malt litt blått med utvannet distress farge.

 Motivet fra Studiolight er klippet til og rammet inn av en resin-ramme. Pyntet med stor hvit blomst fra I Am Roses og blå blomster fra Papirdesign. Jeg har klint litt hvit akrylmaling fra Amsterdam på blomstene, og også litt her og der på bakgrunnen. Under blomstene og rammen har jeg festet klynger med sytråd, dette synes jeg gir en fin og spennende effekt. Teksten er et stempel fra Kort&Godt. Prikken over i'en på kortet blir pittesmå hvite micro beads fra Creative Expressions.

 På det andre kortet har jeg valgt å folde og rive både oppe og nede på arket, og deretter fulgt på med stensil og farge som på det første kortet. Under rive/brettekantene har jeg festet litt tyll som titter frem.

Motivet er også her fra Studiolight. Øvrig pynt/produkter er de samme som på det første kortet.


Produkter fra Papicolor, Marabu, Amsterdam, Studiolight og Creative Expressions distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ha en kreativ dag!


1 kommentar:

  1. Kjempeflott kort! Artig med den folde-teknikken og superfint med rammen og motivet :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.