mandag 20. november 2017

Juleprosjekter med herlige nissemotiver

Jeg har falt totalt for de lekre juleproduktene til Alexandra Renke. Jeg synes spesielt arkene og washitapene med nissemotiv er utrolig søte og fulle av julestemning. Jeg har derfor laget noen enkle juleprosjekter for å få frem de søte nissene skikkelig.


På dette kortet har jeg stanset ut små sirker av bakgrunnsarket og limt fast en kartong hvor jeg har limt fast striper med washi-tape bak. Det lille rådyret er stanset ut av en die fra Alexandra Renke. God jul-teksten øverst er stanset ut av en die fra Papirdesign.

Her ser man bedre effekten med sirklene som er stanset ut og washi-motivet bak sirklene.

Dette kortet er skikkelig clean and simple med kun mønsterpapiret, glitterlim langs kanten og en utstanset god jul-tekst. Teksten er stanset ut av en die fra Papirdesign.

Jeg hadde til slutt lyst til å lage noen gavelapper med de samme mønsterpapiret. Jeg har brukt dies fra Papirdesign til å stanse de ut. Jeg har ikke gjort noe med motivene, annet enn å ha på litt glitterlim.

På disse gavelappene har jeg rett og slett bare limt på en stripe med washitape og deretter stanset ut med en sirkel-die. Jeg har revet øverste delen av washi-tapen slik at det blir en mykere linje enn den rette kanten tapene har.

1 kommentar:

  1. Utrolig søte og flotte kort! :) Fikk virkelig akvarell-maling-følelsen :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.