fredag 17. november 2017

Mer inspirasjon til november-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra Team Scrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.


Jeg har laget en LO med utgangspunkt i palett nr 28. Jeg synes fargene gir noen herlige kontraster mot hverandre. De oransje stjernene er farget med Marabu oransje spray. 


Jeg har tatt utgangspunkt i palett #6, og scrappet en LO med mange ulike variasjoner av turkis og blå. Sandtonen viser seg i små felt i mønsterarket og som senter i blomstene. Mønsterarket er fra Studiolight. Jeg har livet det opp med å splasje sort og hvitt rundt om. Jeg har brukt art spray i fargen Caribbean Blue, som jeg har blåst utover med sugerør og splattet litt her og der. Jeg har også brukt et teksststempel + stensil og hvit acryl mousse for å skape liv og røre. Hjertene er stanset ut med dies fra Sizzix, og blomstene er blant annet fra I Am Roses. Den store har jeg farget selv med Caribbean Blue art spray. Ordene er chipboardtekst fra Scrapiniec, som også er farget i Caribbean Blue med acryl mousse.


Kristine
Jeg har laget et julekort med utgangspunkt i fargepalett nr 15. Jeg har forsøkt å følge den ganske nøye, men har unnlatt fargen grønn. Kortet er laget med nye produkter fra Papirdesign, så både ark, dies og stempel er nye nå i høst. Pyntebærene er fra Kort og Godt, og liljen er fra Iam roses.
Til å lage bølgekant på mønsterarket har jeg bruk dies fra Kort og Godt
Linda
Jeg har tatt utgangspunkt i Palett nr 23. "Lykkeliten" er stanset ut i mosgummi med dies fra Kort og Godt. Jeg har brukt vimpel/bannerdies fra Papirdesign til å stanse ut formen på mønsterarkene. Tekststripa på fremsiden kommer fra Staz´stempelplate #medomtanke". Inni har jeg stemplet med et av høstens nye stempler fra Papirdesign, "lille mirakel".

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.