søndag 3. desember 2017

Dekorerte sjokoladeplater


Jeg synes det er kjempekoselig å dekorere sjokoladeplater til jul, og i dag vil jeg vise to jeg har pyntet. På begge platene har jeg brukt hvit kartong fra Papicolor som base til å brette "holderne". JEg bruker hug snug limt under panelene til å holde sjokoladeetuiet lukket.


Den første sjokoladen er holdt i lyse farger med røde innslag. Mønsterarket er et av de lekre julearkene fra årets serie "Julestemning" hos Papirdesign. Jeg har stanset ut bærkvister og tekst i rød kartong fra Papirdesign, samt en hvit bladkrans. Alle disse diesene kommer fra Papirdesign. Jeg har pyntet med litt blomster og små tekststriper fra Staz #god jul stempelplate.


Under det øverste lokket har jeg limt en ekstra bærkvist sammen med et lite skrivefelt til å skrive en liten hilsen på.Den andre sjokoladen er dekorert med lekre juleark fra Studiolight, og serien Winterfeelings. Jeg har i tillegg brukt motiv fra studiolight, som jeg synes passet veldig bra til mønsterark og dies. Diesen med reinsdyrene og trærne er stanset ut i hvit kartong, og er en dies fra Studiolight. Denne kommer også med "halv skygge", slik at man kan stanse ut kartong som følger det øverste omrisset, men kutter ikke under, slik at man kan bruke den til å lage "topping" på kort e.l.


Rundt motivet har jeg snurret litt hamp som jeg stiftet fast. For å myke opp litt, har jeg brukt osteklut under blomstene. Blomstene kommer fra I am Roses. Tekststripene kommer også her fra Staz sin stempelplate. Produkter fra Staz, Papicolor og Studiolight forhandles i Norge gjennom Global Hobby og Kunst
1 kommentar:

  1. Så flotte sjokoladekort! :)
    Nå må jeg se og få ut fingeren til å prøve meg på disse jeg også :) Disse var virkelig superfine :)

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.