mandag 11. desember 2017

Grublis for desember - votter

Snart er halve desember er alt over og det er klart for en ny grublis fra oss.

Vi vil denne gangen se votter på deres grublis-prosjekter! Det trenger ikke være julerelatert, men vi skriver jo Desember som er en kald vintermåned. Det kan være votter som motiv, som dekor, kanskje et kort formet som en vott? Eller kanskje du gir bort noen deilige votter til en passende anledning, og pynter gavene kreativt med papir? Vis oss din tolkning. 

Utfordringen/ Grublisen vår har frist den 6.januar 2018 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Papirdesign.

Sammen med dem gir vi vinneren to flotte jule-dies. 


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).

Katrine:
Jeg har laget en layout til denne utfordringen. Alle mønsterarkene er fra Papirdesign. På bakgrunnen malte jeg først med litt hvit gesso fra Amsterdam før jeg brukte en grå Marabu Art Spray. Hjertet rundt bildet er farget med den samme sprayen. Tittelen er satt sammen av chipboard fra Scrapiniec og klistrebokstaver fra Papirdesign.

Chipboardrammen med votter er fra Wycinanka. Jeg har limt et rutete ark bak for å ha linjer til teksten jeg ville skrive. De hvite snøfnuggene har jeg laget selv ved hjelp av papirleire og silikonformer. Grå dotter fra Papirdesign.


Denne utfordringen måtte jeg virkelig gruble litt over før jeg fant ut hvordan jeg ville løse den.  Jeg endte opp med å lage en Layout hvor det er votter både på bildene og i pynten jeg har brukt.

Jeg har brukt hvit kartong fra Papicolor, og bakgrunnen er laget ved hjelp av Van Gogh akvarellmaling, Marabu Akryl Mousse og Frantage. Jeg har også stemplet litt vilkårlig med et bakgrunnsstempel fra Marianne Design.  Å bruke akvarellmaling er min store "dille" for tiden. Det er lett å bruke og resultatet blir veldig effektfullt.

Jeg har brukt mønsterark fra blant annet Studiolight under bildene.  Tittelen er stanset ut i hvit mosegummi med glitter, kombinert med klistremerkebokstaver fra Papirdesign.  Jeg har pyntet med chipboardtekster fra Scrapiniec, glansehjerte fra Staz, klistremerker og button fra Papirdesign.

Papicolor, akvarellmaling fra Van Gogh, produkter fra Marabu, Marianne Design, Studiolight, Staz og mosegummi forhandles via Global Hobby og Kunst.


Jeg har laget et bursdagskort med vintertema, og brukt en die fra Marianne Design for å stanse ut votter, og CR1255 Tiny's mittens og DF3440 Snow and Ice Crystals for å stanse ut snøkrystaller. 

Mønsterark fra Studiolight. 

Det er din dag er stanset ut med die fra Papirdesign. Effekter av hvit glitterkartong. Kristin:
Jeg har valgt å lage et julekort hvor votter er en del av pynten. Vottene er stanset ut med en die fra Marianne Design. Mønsterarket på kortet er fra Papirdesign. Det samme er teksten. Julestjernene og grankvistene er også fra Papirdesign.

Jeg har laget en PL-side fra en hyttetur vi var på forrige vinter. Det passet så godt å pynte med en votte-charm på denne siden. Jeg ville ha med så mange bilder som mulig, derfor har jeg ikke brukt PL kort denne gangen! Jeg har kun pyntet bildene. Jeg har brukt akrylmousse/stensil og litt mønsterark(papirdesign) på kanten på bildene. Jeg har brukt litt diverse produkter fra Papirdesign som pynt: vimpeldies, hjertedies, button,stempel og klistremerker. De blå hjertene er glansmerker fra Staz, det samme er stempelet #familietid. Snømanndiesen er fra Marianne Design. Staz, akrylmousse fra Marabu og Marianne Design forhandles av Global Hobby og Kunst.
Elin:
Jeg har lyst å vise dere årets familekalender hos oss, en adventskalender fylt med hyggelige ting vi kan gjøre sammen i adventstiden. Jeg har dekorert et glass til å bli litt julete, og fylt det med lapper. 24 stk så klart, men målet er ikke å få brukt alle.. Vi trekker en lapp når vi har lyst (og tid!), og da koser vi oss glugg i hjel.


Glasset er dekorert med nydelige juleark fra Papirdesign. Jeg har valgt et fint julesitat til lokket, som passende nok handler om å skape nye gode minner i førjulstiden. Vottene er stanset ut med dies fra Marianne Design. Jeg har farget snøstjernene hvite med Sakura Gelly Roll Basic penn i hvit,den distribueres via Global Hobby og Kunst.


Blir du med å pynte pepperkakehus? ;) 


2 kommentarer:

  1. Morsom oppgave! Og for noen flotte inspirasjonsbidrag! :)
    Ønsker dere en fin uke! :)

    SvarSlett
  2. Fun theme. Lovely inspiration from the team. Hugz

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.