torsdag 7. desember 2017

Posekort til jul

Heisann!

I dag vil jeg dele tre posekort med dere, alle i deilige jordfarger med hvitt som kontrast.


Første kort ut. Motiv og alle mønsterark er fra Studiolight, Woodland Winter. Jeg har bygget opp lag på lag med ark, blonde og gammel bokside. På det grønne arket har jeg brukt en die fra Marianne Design (LR0488) for å stanse ut en fin kant. Jeg har skåret til en tag av kartong fra Papicolor som passer oppi posen, og knytt en konglecharm og en bjelle fast i toppen.

 Pyntet med granbar-chipboard fra Scrapiniec, hvit blomst og pyntebær fra Wild Orchid Crafts, brun blomst fra Magic Monday og button fra Papirdesign. De hvite snøfnuggene er stanset ut med en die fra Marianne Design (CR1335).

På kort nummer to har jeg valgt å benytte av meg mønsterarket som motiv. Mange av arkene fra Studiolight har veldig forseggjorte og fine mønstre langs kantene, og dette ville jeg fremheve her.

 Pyntet med hvite blomster og pyntebær fra Wild Orchid Crafts, brun blomst fra Magic Monday, utstansede snøfnugg, chipboard fra Scrapiniec og button fra Papirdesign. På kortet over knyttet jeg fast charm+bjelle i toppen av tagen, her har jeg surret hamp rundt "motivpanelet" og festet det i pynteklyngen.

Så til siste kort for i dag, dette i liggende format og uten bildemotiv. Fortsatt er arkene fra Woodland Winter kolleksjonen, men her har det også sneket seg med et fra fjorårets Frozen Forest. Disse to seriene passer ganske godt i lag synes jeg.

Pyntet med de samme produktene som på de to foregående kortene. Teksten er stanset ut i brun glitterkartong fra Kort&Godt med en die fra Papirdesign.

Produkter fra Papicolor, Studiolight og Marianne Design distribueres i Norge av Global Hobby og Kunst.

Ønsker dere en strålende dag!


1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.