mandag 25. desember 2017

Pynte pepperkakehus - LONoe av det koseligste jeg vet, er å scrappe juleforberedelser.  Det vekker alltid gode minner og julestemningen stiger.

Her har jeg funnet frem bilder som er flere år gamle. Tradisjonen tro pynter vi pepperkakehus før jul Da er det alltid seigmenn og nonstop som gjelder, og huset blir alltid like skjevt og skakt.


Bakgrunnen har jeg laget ved hjelp av hvit Gesso og Akryl Mousse fra Marabu på kraftfarget kartong fra Papicolor.  Mønsterarkene er fra Papirdesign sin nye julekolleksjon "Julestemning".  Jeg er veldig glad i Papirdesign sine juleark og årets kolleksjon er nydelig. Bølgepappen er fra Folia. Den er kraftig, med passe brede riller. Jeg har revet kanten for å få en litt mykere look.


Pepperkakemennene er klippet ut fra et mønsterark fra Papirdesign (fjorårets kolleksjon), #stemplene er fra Staz og Papirdesign.  Tittel og klistremerker er fra Papirdesign.  Jeg har pyntet med dotter fra forskjellige produsenter, blant annet Staz og Papirdesign i samme farger som nonstopene på pepperkakehuset.


Produkter fra Papicolor, Marabu, Folia og Staz forhandles via Global Hobby og Kunst i Norge. Ta gjerne kontakt med de for å finne din nærmeste forhandler.

Julehilsen fra Hege.

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.