søndag 10. desember 2017

Gaveposer til jul

Gaveposer er så utrolig koselig å gi bort og veldig moro å lage.

Wenche:
En papirpose fra Folia er pyntet opp i god gammeldags julestil. Mønsterark fra Papirdesign og Studioligth, og motiv fra Marianne Design. Chipboards fra Wycinanka og Scrapiniec.

Tekst er stanset ut i glitterkartong fra Kort og Godt med dies fra Papirdesign. Nydelige pyntebær fra Kort og Godt.Posen har jeg fylt med forkskjellige varme drikker. En koselig vennegave.Jeg har også pyntet en hvit, litt større papirpose.Denne er dekorert med mønsterark og tekst-motiv fra Studiolight.

Rammen er fra Prima Marketing.Har laget litt ekstra snø-følelse med hvit paste og stensil på mønsterarket:

Produkter fra Folia, Studiolight og Marianne Design distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst.Elin:

Jeg har dekorert noen lekre gaveposer med bare produkter fra Studiolight. Noen ganger trenger det ikke være masse ekstra pynt og dekor, og spesielt ikke med så lekre mønsterark og motiver som Studolight produserer. På motiv-arkene deres finnes det også mange flotte dekorelementer som kan tilsettes. Her har jeg bare brukt litt hamp og osteklut utover elementer fra serien "Woodland Winter" :


Gaveposene mine inneholder også varm drikke: Kakao, marshmellows og en polkagris kandisstang, for en skikkelig juledrikk ;)
2 kommentarer:

  1. Så herlige gaveposer! :D
    God søndag og 2. advent :D

    SvarSlett
  2. Så mange lotte gaveposer samlet :-) Studiolight har utrolig mye fint er man i en butikk der det selges er det bare å lukke opp lommeboka. Ha en flott 2.advent søndag!

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.