lørdag 11. januar 2020

Grublis for januar - pastellfarger

Da er det tid for årets første grublis.

I grublisen denne måneden vil vi at du lager noe i pastellfarger. Du velger selv hvilke farger du vil bruke, men det må være dust og pastellpreg over det.

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Grublisen vår har frist den 6.februar 2020 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst

Sammen med dem gir vi vinneren motiver og brettebokser fra Studio Light og rub ons fra Staz. 


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Kristin:

Jeg har laget et kort i lillatoner. Jeg har brukt maling fra Amsterdam og mønsterpapir fra Papirdesign. Stjernen er stanset ut av en Sizzix-die. Basen jeg har stanset ut av et tykk papp malt med lilla maling.

Jeg har laget ett bryllupskort til denne utfordringen! Har brukt motiv og mønsterark fra StudioLight! Hjerte-sirkel dies og tekstdies fra Papirdesign!Jeg har laget en takkegave i form av glasskule med tekst av vinyl og hvit fjær inni. Sammen med gaven lagde jeg et takkekort og dekorerte en gaveeske: 


Mønsterarkene er fra Studio Light. Vinyl og julekuler kan du få tak i hos CreativeArt.no
Fjærene på gaveesken er digitale motiv fra Bloomy Prints. Printet ut på ark fra Fabriano.
Teksten på kortet er die fra Papirdesign. "klem"-stempelet jeg har bruk på esken er også herfra. 
Epoxy hjerte-stickers er fra Marianne Design.

Produkter fra Marianne Design og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.


Elin:
Valget mitt falt på en årskalender for året 2020. Med mønsterark fra Studio Lights "Lovely moments", div blomster fra bl.a Kort og Godt . Litt blonderester og osteklut for å skape liv. Synes dette er en super måte å bruke litt div rester på, bygge opp lag på lag både for dimensjon og spenning i prosjektet.


Hege:

Jeg har laget en LO til pastell-grublisen. Jeg har brukt hvit kartong fra Papicolor og mønsterark fra Papirdesign som bakgrunn.  Jeg har også stanset ut en vimpel dies fra Papirdesign. Mønsterarket jeg har stanset ut i, er også fra Papirdesign. Noe av chipboardpynten har fått et strøk lys rosa maling. Malingen jeg har brukt er Akrylmaling fra Amsterdam. Denne er veldig dekkende og fin og finnes i utrolig mange farger. De rosa blomstene er fra I am Roses og de hvite er fra Papirdesign. Klistremerker og button er fra Papirdesign. Teksten er skrevet med Sakura Micron Pigma 005.

Produkter fra Papicolor, Amsterdam og Sakura distribueres av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.


Katrine:
Jeg har laget et lite posekort med hvit pose som base. Mønsterark og motiv fra Studio Light. På bakgrunnen har jeg brukt Marabu akryl mousse i en lys lilla, mens pynten ellers er holdt i lys rosa med litt innslag av lys grønn.

 Teksten er stanset ut med die fra Papirdesign i Folia mosgummi. Blomstene er fra I Am Roses. Bladene er stanset ut i vellum med die fra Sizzix.You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.