onsdag 25. mars 2020

Eksplosjonsboks til bryllup

Jeg har laget en eksplosjonsboks til brudepar. Inni har jeg pyntet ei "kake" som kan skjule for eksempel en pengegave.Eksplosjonsboksen er laget etter denne malen, av hvit Papicolor kartong. Mønsterarkene er fra Studio Light. Rammen på lokket er stanset ut med die fra Creative Expressions, og teksten er en die fra Papirdesign. Blomster fra I am roses og perler fra Kort og Godt.

Kaka kan fint lages med kun kartong/papir, men jeg tok en liten snarvei og brukte en base av en rimelig kakeform jeg kjøpte på ebay for en liten evighet siden med dette i tankene.Jeg kledde formen med mønsterark og laget "krem" av Cosmic Shimmer Fluffy Stuff som puffer opp når den varmes med varmepistol.

Som på lokket er også her blomster fra I am roses og perler fra Kort og Godt, samt halvperler fra Papirdesign.

Kaka hviler på et plastlokk fra en tom emballasje etter perler fra Kort og Godt. På den måten holder kaka seg på plass inni boksen.Tekstene er stempler fra Papirdesign.Produkter fra Cosmic ShimmerPapicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.