fredag 6. mars 2020

Konfirmasjonskort


Kortet er laget i 15cm*15cm av svart Papicolor kartong. Mønsterarkene er fra Studio Light.

Motivet er fra Pixabay. Printet ut på ark fra Fabriano.

Bakgrunnen er laget ved hjelp av die fra Studio Light,  Grunge Collection 2.0. Malings splættene under motivet er laget med diesen Grunge Collection 152. 

Teksten er stanset ut med die fra Papirdesign.

Kortet får et litt ekstra spennende uttrykk ved at åpningen er på midten av kortet. Enkel og effektfull måte å lage et litt annerledes kort.Inni kortet har jeg pyntet med tekststickers fra Papirdesign, sammen med diecuts med die fra Studio Light, Industrial 2.0 - Nr.69 og Essentials nr.144. Sistnevnte fungerer her som pengelomme i kortet. Kortet putter jeg i en svart konvolutt fra Papicolor , og for å pynte den litt limer jeg på et skrivefelt i form av en bit mønsterark fra Studio Light.Produkter fra FabrianoPapicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

2 kommentarer:

  1. Knallstilig Kort! Hva er Pixabay? Selger de motivene?...
    Synes både motivet og måten du har pyntet på var røft og stilig... Jepp.. åpningen på midten gjorde det kjempetøft... Og at det ble to forskjellige paneler på innsiden som du har pyntet forskjellig.. Det likte jeg så godt!

    SvarSlett

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.