tirsdag 17. mars 2020

Mer inspirasjon til mars-utfordringen

Det er klart for en påminnelse om månedens utfordring og litt mer inspirasjon fra DTScrappelyst.

Dere skal fremdeles levere bidragene deres via inlinkz under hovedinnlegget med oppgaveteksten, som dere finner HER.
Jeg har laget en gavepose med utgangspunkt i en svart papirpose. For at den ikke skal være så hard svart, har jeg brukt helt vanlig tavlekritt for å duse den ned.

Motivet er fra Maja Design, og det hvite mønsteret har jeg laget med hvit paste fra marabu i kombinasjon en stensil fra Marianne Design.

Mønsterarkene er fra Studio Light. Diesen med sirklene under motivet er også fra Studio Light

Tekstdiesen og tekststickersen er fra Papirdesign. Tagen i kruset er også stanset ut med die herfra. Stanset ut i svart kartong fra Papicolor. 

Gaven i gaveposen er et krus med pengegave oppi.Kruset har jeg sublimert. Lurer du på hva sublimering er, så ta en kikk hos CreativeArt.no, de fører utstyr til dette. Kort fortalt er dette metoden for å trykke motiver og tekst på diverse underlag ved hjelp av sublimeringsprinter og varmepresse. Koppene tåler å vaskes i oppvaskmaskin.

Produkter fra Marianne DesignFabrianoMarabuPapicolor og Studio Light distribueres i Norge via Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for hjelp til å finne din nærmeste forhandler.

Hege:

Jeg har laget en LO til utfordringen denne måneden, og for å løse oppgaveteksten har jeg brukt akrylmaling fra Amsterdam og svart spray på bakgrunnen. Selve bakgrunnen er naturfarget kartong fra Papicolor og mønsterarkene er fra Papirdesign og Studio Light - Ultimate Scrap og Studio light - Create Happiness. Jeg har brukt samme penn til å streke opp litt "linjer" på bakgrunnen.


Tittelen er trefigur fra Papirdesign og chipboard fra Scrapiniec. Kameraet er stempel fra Papirdesign.


Produkter fra Papicolor, Amsterdam, Studio Light og Sakura, forhandles av Global Hobby og Kunst.

Katrine:
Jeg har også laget en layout til inspirasjon denne gangen. Bakgrunnen er hvit kartong fra Papicolor som jeg har grunnet med transparent gesso fra Amsterdam. Deretter har jeg brukt en superkul stensil fra Studio Light sammen med Marabu akryl mousse. For å tilføre farge har jeg brukt akvareller fra Royal Talens Van Gogh. Jeg har skåret av litt av bakgrunnen og montert den på et mønsterark fra Papirdesign.


Hello-tekstene er stanset ut i blå-turkis glitterkartong fra Best Creation og sølvglitter mosgummi fra Folia. Begge disse føres av Global Hobby og Kunst, og det gjør også produter fra Papicolor, Amsterdam, Marabu og Studio Light. 

Ann Kristin:
Til denne utfordringen har jeg pyntet en gavepose. Jeg har brukt Drømmeland ark fra Papirdesign. Og klint hvit og rosa akrylmousse her og der!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.