torsdag 5. mars 2020

Utfordring for mars - Maling spray paste

I utfordringen for mars vil vi se bruk av maling, spray eller paste - eller alt på en gang. Du velger selvsagt hvor mye du vil bruke av det, men det skal være synlig at det er brukt. 

La deg gjerne inspirere av våre LO skisserKort Skisserfarge paletter og / eller tutorials

Utfordringen vår har frist den 31.mars 2020 kl 20.00  og reglene for deltagelse finner du her

Med oss på utfordringen har vi Global hobby og kunst


Sammen med dem gir vi vinneren disse herlige Marabu-produktene:


Delta ved å linke inn bidraget ditt via inlinks, send oss bidraget ditt på mail eller via melding på FB (detaljer i reglene).


Elin:
En utfordring etter mitt hjerte. Hva er vel mer gøy en klæsj og klin og lek med farger? I dag har jeg en LO å vise dere. Jeg har brukt hvit kraft kartong fra Papicolor til base. Denne grunnet jeg med Amsterdam Gesso før jeg sprayet og splashet med Marabu Mixed Media Art Sprayer i regnbuens farger. Jeg har brukt sort kartong bak bildene, og chevronpiler og ord i chipboards har fått ett strøk maling og gull ink. Blomster er valgt til å matche fargene i bildet.Kristin:
Jeg har laget et kort hvor jeg har brukt spray på bakgrunnen og maling på stjernen. Stjernen er stanset ut av en Sizzix-die. Malingen jeg har brukt på stjernen er fra Amsterdam. Sprayen jeg har brukt på bakgrunnen er fra Marabu. Dotsene og teksten er fra Papirdesign.

Linda:
Jeg har laget en LO på et ark med skikkelig skinnende gullstriper på, noe som viste seg å være vanskelig å ta bilde av ;) Jeg har laget en stor cluster oppå, og pyntet med diverse blomster, diecuts og washitape. Doilien bak bildet er fra Papirdesign. Tittelen er stanset ut i mosgummi. Jeg har brukt litt hvit PanPastel på bokstavene, for å duse ned fargen litt.You are invited to the Inlinkz link party!
Click here to enter

3 kommentarer:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.