fredag 13. mars 2020

Konfirmasjonskort i lange baner - til gutt

Hei alle sammen.

Jeg har kost meg med å lage konfirmasjonskort den siste tiden, så i dag vil jeg vise dere noen av kortene jeg har laget til guttekonfirmanter.

Alle kortbasene er i størrelse 4 x 6, brettet av kartong fra Papicolor (hvit, naturfarget og svart). Mønsterarkene er fra Papirdesign og Studio Light og er i hovedsak hentet fra "restekassen".

Kort 1:
Diesen jeg har brukt til å stanse ut teksten på dette kortet, synes jeg er så dekorativ og fin. Det er en av mine favoritter fra Papirdesign. Jeg har stanset i hvit kartong og blitt malt svart og blå med akrylmaling fra Amsterdam og svamp. Vimpeldiesen og konfirmanten er også fra Papirdesign. Det samme er stempelteksten og dottene.

Kort 2:
Diesen jeg har brukt til å stanse ut "Konfirmant" er fra Papirdesign. Jeg har stanset i hvit kartong fra Papicolor og sølvfarget bølgepapp fra Folia (skygge). Tekststempel fra Papirdesign her også, stemplet på en "tab" stanset ut med dies fra Marianne Design.

Kort 3:
På dette kortet har jeg kombinert mønsterpapir fra Papirdesign og Studio Light. Jeg har brukt samme dies til tekst som på kort nr 2, men stanset ut i svart mosegummi (uten skygge).Kort 4:
Her har jeg også kombinert mønsterark fra Papirdesign og Studio Light. Tekstdiesen jeg har brukt på dette kortet, er en annen favoritt fra Papirdesign. Klistremerkene er fra samme produsent. Jeg har brukt hvit Sakura Gelly Roll 08 for å lage highlights.

Kort 5:
På dette kortet har jeg også kombinert mønsterark fra Papirdesign og Studio Light. Ellers er det mange av de samme produktene som på kortene over.Kort 6:
På dette kortet har jeg valgt å ikke ha konfirmantmotiv. Kortet er bygget om med flere lag mønsterpapir fra Papirdesign og Studio Light. Dies, stempeltekster og dotter fra Papirdesign.

Kort 7:
På dette kortet er vimpelen fra Papirdesign i fokus. Mønsterarkene er kombinert Papirdesign og Studio Light. Jeg har brukt en bit sølvfarget bølgepapp fra Folia for å skape litt struktur.Kort 8:
Som på flere av de andre kortene, har jeg også på dette kombinert mønsterark fra Papirdesign og Studio Light. Stjernene er stanset ut med dies fra Papirdesign i sølvfarget bølgepapp fra Folia.


Produkter fra Papicolor, Studio Light, Marianne Design, Folia og Sakura, forhandles av Global Hobby og Kunst. Ta gjerne kontakt med dem for å finne din nærmeste forhandler.

Ha en fin dag.

Hilsen

1 kommentar:

Vi setter stor pris på alle kommentarer og tilbakemeldinger, så takk for at du skriver noen ord til oss.